Tuin Rik 18 oktober 2022

Tuindecoratie waar iedereen blij van wordt

In de lente en zomer willen we maar al te graag in de tuin gaan zitten. Het zonnige weer maakt ons vrolijk, maar maakt je tuin je ook vrolijk? Als dat niet zo is is het tijd voor een make over. Het zal je enorm veel voldoening geven om een fijne tuin te hebben en zo zal je meer kunnen genieten van de warme dagen. Lees in dit artikel aan aantal tips om jouw tuin de look te geven die jouw vrolijk maakt!

Schaf nieuwe tuinmeubels aan

Voordat je weer heerlijk kunt genieten van de zomeravonden in je tuin kan je kijken naar nieuwe tuinmeubels. In de tuin is het heerlijk om aan de tafel te dineren in de avonden of een borrel te doen op de loungebank. Ook is het enorm fijn om marshmallows te roosteren boven de vuurkorf die een knisperend geluid maakt. Al deze dingen kun je echter niet doen zonder tuinmeubels! Je kan je oude tuinmeubels opschonen of een nieuw likje verf geven om ze weer klaar te maken voor gebruik. Daarnaast kan je ook nieuwe tuinmeubels aanschaffen. Dit hoeft niet per se duur te zijn. Je kan ze tweedehands kopen, in outlets of aanbiedingen. Natuurlijk kan je ook de mooie designer tuinmeubels kiezen!

Vergeet het vloeroppervlak in de tuin niet!

Veel mensen vergeten het vloeroppervlak in de tuin. Deze moet naast onderhoud ook versierd worden. Het onderhoud van de vloer in de tuin bestaat veelal uit het verwijderen van onkruid en het schoonmaken van de tegels met een hoge drukreiniger. Wanneer de vloer helemaal schoon en onderhouden is kan je beginnen aan de decoratie voor de vloer. Je kunt verschillende soorten buitenkleden kopen. Een buitenkleed kopen lijkt vreemd, maar met jonge kinderen is dit zeker aan te raden. Deze zullen namelijk het vaakst gebruik maken van een buitenvloerkleed door erop te spelen.

Decoreer ook de muren van je tuin

Staan je nieuwe tuinmeubels goed en zijn de buitenvloerkleden geplaatst? Dan kan je aan de volgende stap voor je tuin, namelijk het decoreren van je muren. Er zijn verschillende manieren om de muren van je tuin te decoreren. Je kan bijvoorbeeld een tuinposter laten ophangen die enorm veel sfeer in de tuin kan creëren. Maar een andere manier om je tuin meer edge te geven is door een buitenspiegel op te hangen. Hierdoor kan het lijken alsof je tuin groter is. Ook is het leuk om een vogelhuisje aan de muren van je tuin op te hangen. Het geluid van de vogels kan namelijk een vrolijke manier zijn om je dag te starten.


Wil jij nog meer tips je huis? Kijk dan op deze pagina voor alles wat je moet weten en meer over je huis en tuin!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan