Verbouwing Rik 1 juni 2022

Upgrade jouw badkamer met technologie

Slimme innovaties in de badkamer verhogen het comfort aanzienlijk. Een luxe badkamer is voorzien van de nodige technologie. In deze blog gaan we bespreken hoe je jouw badkamer van een upgrade kan voorzien door middel van de technologie.

Technologie bepaald tegenwoordig hoe je leeft. Het wordt steeds geavanceerder en producten worden met de dag beter. Tegenwoordig is goede technologie niet meer alleen voor de rijken, door de innovatie zijn de prijzen drastisch omlaag gegaan en innovatieve badkamerproducten zijn toegankelijk geworden voor iedereen.  

Het integreren van de slimme badkamertechniek hoeft dus niet ontmoedigend te zijn. De badkamer van de toekomst ligt binnen handbereik, en hier zijn 4 spannende manieren om ultramoderne gadgets in de badkamer of douche te halen.

1. Whirlpool

Een whirlpool is de definitie van comfort. Het maakt jouw badkamer meteen eleganter en luxueuzer. Bovendien wilt iedereen er ook gebruik van maken. Het verandert jouw saaie badkamer in een rustgevende spa. Daardoor hoef je jouw huis niet te verlaten voor een spa ervaring.

Het stopt niet met alleen comfort en luxe. Een whirlpool is namelijk ook nog eens gezond voor het menselijk lichaam. Het heeft gezondheidsvoordelen voor jouw spieren en algemene welzijn. Tegenwoordig is een whirlpool goed betaalbaar, je hoeft niet meer bang te zijn dat het een vermogen gaat kosten.

Ten slotte, heb je geen groot oppervlak nodig, en een complete badkamerrenovatie is simpelweg niet nodig. Zelfs in een relatief kleine badkamer kan je er 1 installeren.

2. Rimless toilet

Mocht je nog een oude badkamer hebben dan is het mogelijk dan je nog geen rimless toiletpot hebt. De rimless toiletpot is in de laatste jaren zeer populair geworden. Deze toiletpot is een must-have voor elke moderne badkamer en zeker de moeite waard om jouw toiletpot voor te vervangen.

Een rimless toiletpot heeft namelijk geen rand. In een randloos toilet is de rand echter weggelaten, waardoor je een hygiënischer toilet krijgt. Ziektekiemen en andere soorten bacteriën kunnen niet onder een rand hechten.

De meeste randloze toiletten gebruiken de techniek voor directe spoeling. Bij deze waterbesparende techniek wordt water door de hele kom gespoeld, waardoor de pan veel efficiënter wordt gereinigd dan bij een standaard toilet. Zo blijft jouw toilet na elke spoeling schoner. 

3. Slimme spiegel met verlichting, stopcontact voor scheerapparaat en spiegelverwarming

De technologische ontwikkelingen rondom badkamerspiegels zijn immens geweest de afgelopen paar jaar. Fabrikanten weten steeds betere, slimmere en handige functies toe te voegen aan een simpel product als een spiegel.

Kijk bijvoorbeeld eens naar badkamerspiegels met slimme verlichting. De moderne spiegels hebben verlichting in verschillende standen zodat je jouw badkamer om kan toveren in een rustige oase. Ook is het mogelijk om een spiegelverwarming te kopen, dit zorgt ervoor dat de spiegel nooit last heeft van condens. Je hoeft dus nooit meer jouw spiegel af te vegen nadat je hebt gedoucht.

Er zijn ook spiegels die voorzien zijn van een stopcontact. De oplaadaansluiting voor het scheerapparaat, maar je kan er bijvoorbeeld ook je elektrische tandenborstel mee opladen.

4. Bluetooth spiegel

Het belangrijkste kenmerk van dit slimme apparaat is natuurlijk de ingebouwde Bluetooth-luidspreker. Je kunt elk Bluetooth-apparaat aansluiten en naar jouw favoriete muziek luisteren. Zo kan je op een veilige manier muziek luisteren in jouw badkamer terwijl je een warm bad neemt.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan