Nieuws Anne Fleur Kolthof 30 mei 2023

vb&t Makelaars opent haar deuren!

Wens jij onze bouwterreinen te bezoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op zaterdag 3 juni van 10:00 uur tot 12:00 uur is ons gespecialiseerde nieuwbouwteam aanwezig op de bouwlocatie van diverse nieuwbouwprojecten in de omgeving van Eindhoven om jou alles te laten zien en te vertellen.

Ook is ons kantoor aan de Vestdijk 180 te Eindhoven geopend waar de collega’s van vb&t Makelaars en Freek Hypotheek aanwezig zijn om jou goed te adviseren over de aankoop of huur van een bestaande of nieuwbouwwoning en geven je vrijblijvend deskundig financieel advies!

Wil je nu alvast meer weten over een bepaald bouwproject? Dan kan je ons altijd mailen op nieuwbouw@vbtmakelaars.nl of tijdens kantooruren bellen op (+31) 088 - 54 54 645.

nieuwbouw vb&t makelaars.jpg

Nieuwbouwprojecten vb&t Nieuwbouw Makelaars omgeving Eindhoven

Bezoek onze nieuwbouwprojecten onder het genot van een goede kop koffie!

Groot Hartje

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Locatie: Gerard Philipslaan/De Jonghlaan 

Woon Heerlijk Hazenwinkel II 

Liever wonen in een eengezinswoning in Brandevoort-Helmond? Met alle voorzieningen dichtbij, omringd door veel groen en met genoeg ruimte om te spelen, te fietsen en te wandelen is het heerlijk wonen en leven in een dorps en landelijk woonmilieu.

Er zijn nog diverse type woningen zoals tussen-/ en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar. 

Locatie: Engelbrechthoek

Ons Lourdeshof

Op de locatie van de voormalige schoollocaties en het BACS-gebouw aan de Vlokhovenseweg worden binnenkort 20 woningen en 4 appartementen in dit prachtige nieuwbouwplan. In Lourdeshof komen tevens 15 compacte woningen, 4 eengezinswoningen en 1 vrijstaande woning. 

De verkoop is in volle gang en de bouw is gestart!

Locatie: Vlokhovenseweg 

Servaashof

Een dorp in de stad. Een groene oase waar de zoete inval nog heel normaal is, en waar historisch wonen samengaat met alle moderne en duurzame voorzieningen van nu. Dat is Tuindorp, een pareltje van een wijk in Eindhoven dat nog meer glans krijgt met de komst van Servaashof.

Een inbreidingsplan met stijlvolle koopwoningen en de transformatie van de Fatimakerk naar een grote variatie aan huur- en koopappartementen. Tuindorp was al bijzonder, maar wordt alleen nog maar specialer.

Locatie: Servaasplein 

De HOOGHE HEER

Midden in het groen wordt in de Eindhovense wijk Meerhoven het nieuwbouwplan HOOGHE HEER ontwikkeld. In dit statige complex komen appartementen beschikbaar voor de verhuur.

HOOGHE HEER ligt aan de rand van het centrum van Meerrijk en grenst aan park Meerland: een groen en waterrijk park van ruim 100 voetbalvelden groot. Het is een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Stap vanuit jouw woning direct de natuur in. Trek eropuit voor een wandeling met de hond of ontspan in het zonnetje. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Locatie: Meerring

Maps  (2).jpg

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan