Bart Pype 19 februari 2018

vb&t groep richting Randstad!

vb&t Groep en Zeilstra Vastgoedmanagement verkennen een intensieve samenwerking op het gebied van beheer van beleggershuurwoningen en VvE beheer. vb&t Groep gelooft in regionaal ondernemerschap en kennis van de markt, in combinatie met de mogelijkheden die new technology biedt. Het in Den Haag gevestigde Zeilstra Vastgoedmanagement heeft dezelfde visie en beheert een aantrekkelijke vastgoedportefeuille, hoofdzakelijk in particulier eigendom, en heeft tevens een VvE kantoor. Beide partijen beogen een gedegen samenwerking die veel voordelen zal opleveren.

Zeilstra Vastgoedmanagement heeft reeds meer dan honderd jaar ervaring in de Nederlandse vastgoedwereld. Haar huidige dienstverleningspakket is voornamelijk gericht op woningenportefeuilles. Een van de doelstellingen is om door bundeling regionale versterking te creëren om meer diensten aan institutionele beleggers te kunnen aanbieden. vb&t Groep kan daarbij uitstekend van dienst zijn; ze is ruim een halve eeuw actief op dit terrein. De portefeuilles Vastgoedmanagement en VvE Beheer van beide dienstverleners tellen samen meer dan 80.000 woningen. Daarmee vormen ze tezamen een toonaangevende partij in Nederland op het gebied van vastgoedmanagement.

vb&t Groep werkt vanuit elf kantoren in Nederland waaronder een VvE vestiging in Den Haag. Naast beheer van woningen is ze ook gespecialiseerd in beheer en management van bedrijfsmatig onroerend goed. Zeilstra Vastgoedmanagement verricht haar werkzaamheden landelijk vanuit haar vestiging in Den Haag.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan