Mimi de Muinck 12 april 2021

Verhuur Strijp-S West is gestart!

Welkom bij Frits, Maria en Benjamin!

Binnen de gebouwen Frits, Maria en Benjamin zijn 45 appartementen beschikbaar voor de verhuur. De verschillende indelingen met 1 tot 3 slaapkamers zorgen voor een divers aanbod.

De verhuur is gestart!

Via de website www.hureninstrijp-s.nl schrijf je je in. Let op, inschrijving loopt tot 7 mei.

Duurzaamheid

De woningen zijn geheel gasloos, want er is een WKO installatie voor een duurzame energievoorziening voor warmte, warm en koud water. Daarnaast is de woning heel goed geïsoleerd en voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Daarmee is je appartement helemaal klaar voor een duurzame toekomst en kun jij genieten van al het comfort wat hierbij komt kijken.

Ligging

Strijp-S heeft tenslotte meerdere bushaltes en een eigen NS-station waar iedere 10 minuten wel een bus of trein voorbij komt. Maar ook je dagelijkse boodschappen haal je om de hoek bij één van de vers- of supermarkten. En voor een perfecte kop koffie of heerlijk glas wijn, hoef je nog geen honderd meter te lopen. Alles is binnen handbereik. Net zoals de stad, de bioscoop, het museum of het theater.

Het gebied Strijp-S was lang de ‘verboden stad’ binnen Eindhoven, waar je alleen mocht komen als je er werkte in een van de vele fabrieken of kantoren van Philips. Na het vertrek van Philips is het gebied herontwikkeld tot een broed- en ontmoetingsplaats voor de creatieve sector. De oude fabrieken zijn veranderd in studio’s, restaurants, muziekpodia, boetiekjes en woningen. Het ruimtelijke en statige ontwerp van S-West sluit volledig aan op de bestaande industriële architectuur.

De verwachte oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan