HuizenmarktNieuwsNieuwbouwExpats Yvanka Sharma 14 september 2022

Verhuur The Minister te Rijswijk gestart!

Wil jij wonen in een schitterende moderne woontoren in Rijswijk met alles om de hoek en Den Haag dichtbij? The Minister opent zijn deuren voor iedereen die een volgende stap in zijn leven wil zetten. Op jezelf of juist samen. Gezinsuitbreiding of dichterbij familie. Iedereen is welkom in één van de 220 luxe, lichte en energiezuinige huurappartementen. Met royale buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. The Minister biedt het allemaal!

 

Aanbod

Er is keuze uit tweekamerappartementen (156 stuks), waarvan ook tweekamer 'specials' met een slaapkamer ensuite, en driekamerappartementen (64 stuks). De tweekamerappartementen zijn er in 7 types, met oppervlaktes variërend van 67 m2 tot en met 77 m2. De driekamerappartementen worden uitgevoerd in één type van 93 m2. Voor ieder wat wils, allemaal met dezelfde hoogwaardige uitstraling.

 

Locatie

Op loopafstand van The Minister vind je Bogaard Stadscentrum voor al je dagelijkse boodschappen. Voor andere zaken ben je met de auto zo op de snelwegen A4, A12 en A13 en rij je in slechts 15 minuten naar Rotterdam The Hague Airport. Maar ook de bus en tram stoppen om de hoek bij Station Rijswijk. Vanaf The Minister bereik je Den Haag, Delft of Rotterdam met gemak! 

 

Planning

In september 2020 startte de bouw van The Minister en is momenteel in volle gang! De verhuur is gestart en de eerste inschrijfronde sluit op 3 oktober om 09.00 uur. Naar verwachting zijn alle appartementen in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

 

Interesse

Heb jij interesse in het huren in één van de appartementen? Bekijk het aanbod op www.hurenintheminister.nl en schrijf je in! Wij beantwoorden graag al jouw vragen via nieuwbouw@vbtmakelaars.nl of via 088 – 54 54 645.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan