Verbouwing Rik 9 november 2022

Vervang je oude deur door een afgelakt deur

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als je een binnendeur besteld en je wilt je handen niet vies maken is de keuze snel gemaakt voor een afgelakte binnendeur. Hoe fijn is het niet om een professioneel gelakte deur zonder oneffenheden in je huis te kunnen plaatsten waar je geen omkijken meer naar hebt? Veel verschillende TOPmerken op  Voordeeldeuren.nl hebben prachtige afgelakte binnendeuren in hun collectie.

Svedex deuren

Svedex is zo een TOPmerk en heeft veruit de grootste collectie afgelakte deuren. Zo zijn er bijvoorbeeld afgelakte board of MDF binnendeuren van Svedex met of zonder glas. Hou je van een industriële look? Kijk dan eens bij de Svedex NDB903 een mooie speelse zwarte deur met smalle stijlen die een moderne uitstraling heeft en toch goed past bij zowel landelijke als industriële inrichtingen. De uitvoering met verschillende ramen maakt dat de deur nooit gaat vervelen en eerder gezien wordt als een modern schilderij dan een saaie deur in jou huis.

Austria binnendeuren

De Austria Glow of de Austria Move zijn prachtige MDF deuren zonder glas. Dat zijn prachtige voorbeelden van een dichte afgelakte paneeldeuren die tijdloos in elk huis of in elk kantoor een aanvulling zijn op het interieur. Binnendeuren zijn zo gewoon, elk huis heeft ze. Vaak heb je meer dan 1 of 2 binnendeuren. Waarom zoek je dan niet een paar juweeltjes uit die echt weergeven hoe jij bent en jouw interieur aanvullen en versterken?

Geen verf nodig

Ben je een volleerd binnenhuisarchitect kan je het advies overslaan en gewoon lekker op de site gaan rondkijken met welke deur jij jouw huis gaat verwennen. Heb je daar toch een beetje hulp bij nodig, ben je bijvoorbeeld niet helemaal zeker of en wat je allemaal nodig hebt bij de aankoop van een afgelakte binnendeur? Dan is het eerste antwoord heel eenvoudig, je hebt geen verf nodig!

Maar alle overige vragen beantwoord Voordeeldeuren natuurlijk wel heel professioneel en zonder deze knipoog. Als je even rond gaat kijken op de site zie je de chatfunctie, je praat dan niet met een robot maar met één van de echte deuren adviseurs.

Zij zijn allemaal zeer inlevend en begrijpen dat niet iedereen alles van een afgelakte deur afweet zoals zij, de deurenconnaisseurs van de Voordeeldeuren. Ze kunnen je bij de digitale hand nemen en door de website heen helpen net zolang tot jij tevreden bent met jouw bestelling. Zelfs hoort een maatwerk hordeur tot het assortiment. Jouw tevredenheid het visitekaartje, want natuurlijk krijgen zij graag een positieve review van jou!

Ben je van plan een binnendeur aan te schaffen en weet je niet zeker of je die nou afgelakt of in de grondverf moet kopen denk dan even aan het gemak wat je jezelf, naast deze mooie deur cadeau geeft.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan