Huizenmarkt Rik 19 december 2022

Vijf bijzondere plekken in Nederland

Voor een geslaagde vakantie hoef je helemaal niet ver te reizen. In Nederland is er meer dan genoeg te beleven. Het is daarom ook niet gek dat steeds meer mensen op vakantie gaan in eigen land. Via villaspot vind je de mooiste accommodaties die het vakantiegevoel helemaal af maken. Om te weten waar je in Nederland moet zijn zetten we vijf mooie plekken voor je op een rijtje.

1: Zuid-Limburg

De regio van zuid-Limburg is een bijzondere regio in Nederland. Zuid- Limburg kent prachtige heuvels, mooie mergelgrotten en een authentieke gezelligheid. Op de terrassen kun je heerlijk eten en voor liefhebbers van historische bezienswaardigheden is er genoeg te zien. Als je een vakantiehuisje Nederland zoekt, is het zeker de moeite waard om eens in Zuid-Limburg te gaan kijken.

2: Drenthe

Niet te missen is ook Drenthe. In Drenthe kun je meer beleven dan de meeste mensen weten. Van bijzondere bezienswaardigheden als de hunebedden, tot een ingrijpend stukje geschiedenis in kamp Westerbork. Ook attractieparken en andere activiteiten zijn er in Drenthe genoeg. Dat maakt het een geschikte bestemming voor een vakantie met een grotere groep. Een vakantiehuis 12 personen kan daar bijvoorbeeld geschikt voor zijn.

3: Zeeland

Een bestemming met veel strand is Zeeland. Dat maakt dat je er heerlijke vakanties in eigen land kunt beleven. Er zijn veel vakantiehuizen te vinden die op loopafstand zijn van het strand. Of je nu met een groep vrienden of het gezin weg wilt gaan, Zeeland kan daarvoor geschikt zijn. Op het strand kun je terecht voor veel activiteiten. Ga eens blokarten, surfen, beachvolleyballen of kiten. Een vakantie waarbij je je niet hoeft te vervelen.

4: De veluwe

De veluwe is het mooiste en grootste natuurgebied in Nederland. Voor veel verschillende flora en fauna ben je hier aan het juiste adres. In de bossen en op de uitgestrekte weides kun je allerlei mooie wilde dieren spotten. Denk bijvoorbeeld aan wilde zwijnen, herten of bijzondere trekvogels. Je kunt er bovendien heerlijk fietsen en wandelen. Bij een vakantie in de veluwe kom je echt even tot rust in een groene omgeving.

5: Noord-Holland

De mooiste bestemmingen in Nederland vind je in de provincie Noord-Holland. Zowel aan de kant bij het Ijsselmeer, bij het centrale deel van de provincie als aan de kust van Noord-Holland zijn genoeg locaties te vinden voor een geslaagde vakantie. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis in de duinen, waarbij je op loopafstand van het strand zit
Bekijk Villaspot.nl voor meer inspiratie omtrend vakantiehuizen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan