VerbouwingWoninginrichting Rik Feijen 26 mei 2020

Voordelen van een slim huis

Je hebt misschien wel eens gehoord dat je met je smartphone alle apparaten in je woning kunt bedienen. Maar heb jij het zelf ook of weet je hoe het werkt? Het is goed om je er in te verdiepen want de voordelen zullen je vast en zeker goed bevallen. Een slim huis is namelijk het beste wat jou kan overkomen! Ga daarom zelf op zoek met onze tips wat er bij jouw woning past en wat jij in de praktijk toe gaat passen. Je kunt echt alle kanten op en zo kun jij iedere maand je woning nog slimmer maken en er dagelijks van profiteren.

Beveiliging van de woning

Waar zou jij aan denken als het gaat over beveiliging in je woning? Sommige mensen hebben een hond, maar het is ook fijn als je zelf wanneer je er niet bent in je woning kunt kijken. Bijvoorbeeld om te zien of dat alles in orde is. Een goed voorbeeld daarvan is de slimme beveiliging, zo kun jij bijv. in de woonkamer kijken als je er niet bent en ook kun je vaak achteraf de beelden terugkijken.

Nog een voorbeeld is de slimme deurbel. Zo kun jij de mensen die aan de deur staat spreken en ook kun je zien wie dat er staat. Je beslist dus zelf wanneer je wel of niet open doet. Via je smartphone kun je met deze persoon spreken en dan ook nagaan wat je ermee gaat doen. Zo kan een pakket op een bepaalde plaats bij je woning neer worden gelegd en dit kun jij dan aangeven als er gebeld wordt. Wat je ook zou kunnen doen is je slimme deurbel koppelen aan de buitenverlichting. In de nacht kan dan bijvoorbeeld jouw verlichting automatisch aangaan. Genoeg manieren dus om er wat leuks van te maken met jouw woning!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan