Woninginrichting Anne Fleur Kolthof 6 maart 2023

Waar hospitality en interieur samenkomen

Zodra je richting het Paleiskwartier rijdt vanuit de A2, herken je direct het lifestylehotel The Den. Het hoogtepunt wat je aantreft voordat je Den Bosch inrijdt. Op 3 kilometer afstand van het Bossche Makelaarskantoor van vb&t Makelaars. 

Wat maakt Hotel The Den zo uniek? 

Het in maart 2022 opgeleverde hotel met 160 kamers kent een typisch lifestyle karakter. Een mooi voorbeeld is de lobby. Het authentieke karakter van de hotellobby zorgt voor een sterk onderscheidend vermogen. Deze interieurelementen zou je zo in je huis op kunnen nemen. Hierdoor voelt het hotel als ‘thuiskomen in een warm bad.’ Laat je inspireren door de leuke stijlelementen. 

Daarnaast staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Iedere gast ontvangt passende persoonlijke aandacht. Die benadering geeft een prettig gevoel toch? Als je iedere ochtend persoonlijk voor je gaat ontbijten in het restaurant even begroet wordt door het personeel uit de bediening, dan begint je dag tenminste met een glimlach. 

Boek jouw kamer via Hotel The Den of maak een reservering in het restaurant.

The Den .png
Reizen naar Den Bosch?

Wanneer je het lifestylehotel The Den bezoekt met de auto, dan kun je het hotel gemakkelijk bereiken via de uitvalswegen A2, A59 en A63. Het hotel kent diverse parkeergelegenheden in de omgeving die ze je sterk aan kunnen raden.

Reis je liever via het openbaar vervoer, zodat je geen omkijken hebt naar het parkeren? Houd dan rekening met een minimale looptijd: station naar het hotel van maar 10 minuten!

Geen hoofdzorgen over het drukke verkeer tegenwoordig op de Nederlandse wegen. Wellicht geniet jij zo nóg meer van je welverdiende quality time.

Wist je dat? Het vb&t makelaarskantoor in Den Bosch aan de Leeghwaterlaan 20 nét zo makkelijk te bezoeken is. Loop eens binnen of maak vooraf een afspraak bij jouw persoonlijke makelaar, tel: 073 750 2868. 

The Den  (1).png

Gemak en comfort


Vanaf het eerste moment is er aan gemak gedacht: Je hoeft je koffer niet op te tillen, maar rolt hem gemakkelijk naar boven. Je loopt door schuifdeuren naar binnen en benadert de artistieke receptiebalie waar het personeel je direct begroet. Het personeel vraagt direct waar ze je mee van dienst kunnen zijn.

The Den  (5).jpg

Zakelijk vergaderen in The Den

Je hebt de optie om hotel The Den zakelijk te bezoeken door te vergaderen. Ze hebben een optie tot het vergaderen in een van de vijf vergaderzalen op de eerste etage. Dankzij de goede koffiebonen wil een prettige start van de vergadering zeker lukken.

Ontmoet elkaar in Den Bosch 

Bezoek je het hotel samen met een vriend/vriendin of zelfs met je gezin, dan kun je direct wat drinken in het sfeervolle restaurantgedeelte op de begane grond: Current Rooftop Restaurant & Bar. Arriveer je voor de check-in, rond lunchtijd? Bestel dan de Nashville Hot Honey Chicken Burger óf de Club Sandwich.

The Den  (1).jpg

Service


Eventuele bagage kun je al kwijt bij de receptie, zodat je daar geen extra omkijken naar hebt. Zelfs zonder overnachting kun je terecht in het restaurant. 

Of vraag het personeel naar de mogelijkheden omtrent Current Rooftop Restaurant & Bar op het dak van het hotel, waar je kunt genieten van gerechten van sterrenkok Erwin Oudijk. Meer dan de moeite waard!

The Den  (4).jpg

Comfort in het Bossche hotel 

Zodra je in mag checken mag je naar je geboekte kamer. De oase van comfort komt je tegemoet zodra je de kamer binnenloopt. Het ruime bed zorgt ervoor dat je zelfs diagonaal kunt gaan liggen, mits je daarvan houdt. Hoe hoger je kamer zich bevindt (rooms with city view), hoe meer je geniet van het alleszeggende uitzicht. 

Blijf gezond door te sporten

Zodra je een kamer boekt, heb je gratis toegang tot de fitnessruimte: Studio The Movement. Blijf lekker op dreef door te sporten met hoogwaardige fitnessapparatuur.

Je sport met waanzinnig uitzicht over de Paleisbrug, de stad en het Bossche spoor. Na afloop kun je gebruikmaken van het hygiënische sanitair op je hotelkamer of douchen bij de gym zelf. 

The Den  (3).jpg
Goed te combineren met jouw verblijf in The Den

Den Bosch heeft nou eenmaal veel te bieden, zeker in deze trendy wijk. Je vindt heerlijke restaurants om de hoek, waardoor je niet eens per se de stad in hoeft.

Denk hierbij aan een Italiaans gerecht bij De Garage of de hotspot Nom Nom en Eetbar DIT bij het in de wijk het Paleiskwartier. Kijk je liever op de vijver uit? Ga dan naar Restaurant De Beren.

Zodra je de stad in Den Bosch bezoekt kun je de heerlijke hamburgertent bezoeken voor smakelijke burgers. Ben je dol op de trend anno 2023 ‘plantaardig eten’ sla dan Restaurant Noemme niet over. De Barkade: een club inclusief speelhal is waar Aziatische streetfood wordt uitgeserveerd.  

Hiermee ervaar je vooral in de omgeving een typische bourgondische sfeer. De Paleisbrug draagt bij aan een heerlijke, stadse allure. Zonder dat je je verliest in een menigte aan mensen.

Staat Den Bosch na het lezen van deze blog hoog op jouw bezoeklijstje? Ga voor een onvergetelijke overnachting.

The Den .jpg

Fotografie met dank aan: Luc van Leeuwe.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan