DienstenHuizenmarkt Rik Feijen 8 juli 2020

Waardebepaling

Ben jij van plan om jouw verkoopplannen door te zetten? Onze makelaars adviseren je graag in de juiste aanpak en begeleiden je graag naar een positief resultaat. De eerste stap in het starten van de verkoop van jouw woning is het inplannen van een waardebepaling.

Hoe gaat een waardebepaling in zijn werk?

Wanneer je bij EASIE een waardebepaling inplant, gaat onze makelaar nog voor de afspraak direct voor je aan de slag. De makelaar verzamelt gegevens zoals het woonoppervlakte, het bouwjaar en eventueel energielabel van jouw woning op. Daarna bezoekt de makelaar jou en jouw woning en neemt de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Natuurlijk is jouw ‘thuis’ van onschatbare waarde voor jezelf en wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke vraagprijs zien. Wij zijn professionals in het bepalen van de marktwaarde van jouw woning. Op basis van deze afspraak en jouw informatie ontvang je een advies die bestaat uit een schatting van de verkoopwaarde, en een advies omtrent het juiste verkooptraject voor jouw woning!

Afhankelijk van jouw wensen, maken wij samen de keuze voor een specifiek Easie verkooppakket , waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 5 pakketten opgesteld met alle verschillende samenstelling, de makelaar zal je zoals eerder benoemd adviseren in wat het beste bij jouw woning past. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om extra diensten af te nemen, is jouw tuin bijvoorbeeld ’s avonds extra mooi? Dan maken we toch ook ’s avonds foto’s?!

Heb je vragen of jouw woning goed in de markt ligt? Vraag dan de waardebepaling aan bij één van onze makelaars. Zo weet je direct hoe jouw woning in de markt ligt en welke keuze jij het beste kunt maken!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan