Nieuws Rik Feijen 27 januari 2020

Waarom een NVM makelaar?

Een woning verkopen doe je waarschijnlijk niet dagelijks. Het is dan ook verstandig om een expert in te schakelen. Kies je voor een NVM Makelaar? Dan ben jij verzekerd van een makelaar met de juiste kennis, kwaliteiten en ervaring. NVM makelaars hebben namelijk veel inzicht in de ontwikkelingen op de regionale woningmarkt waardoor ze jou beter van dienst kunnen zijn. Ook de makelaars van Easie zijn aangesloten bij de NVM. Wij leggen je uit wat precies de voordelen zijn van een NVM makelaar ten opzichte van een makelaar die niet aangesloten is bij de NVM.

Wat is de NVM?

De Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) is het grootste Nederlandse netwerk van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Leden van deze vereniging voldoen aan bepaalde kwaliteits- en opleidingseisen. Dit betekent dat je verzekerd bent van kwaliteit als een NVM makelaar voor jou aan de slag gaat. Alle makelaars die bij de NVM zijn aangesloten moeten zich houden aan de NVM-Erecode. Dit houdt in dat ze alle regels van de NVM in acht nemen en dat de belangen van de klant voorop worden gesteld.

Voordelen van een NVM makelaar

Wil jij jouw huis verkopen? Kies dan voor Easie. Bij Easie helpen we je jouw huis te verkopen afgestemd op jouw wensen. Zo bepaal je zelf welke diensten je van onze makelaars nodig hebt en weet je precies wat de kosten daarvan zijn. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze verkooppakketten !

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan