Rik Feijen 2 januari 2021

Waarom mijn huis verkopen via Easie Den Bosch?

Wanneer je jouw huis wilt verkopen kan dit op veel verschillende manieren. Zo kun je naar een makelaar in de stad gaan kijken, maar ook via de online wegen. Je hebt online veel verschillende makelaars, die jou allemaal kunnen helpen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Zo kun je bijvoorbeeld met Easie aan de slag gaan. Maar waarom zou je jouw huis verkopen met Easie in Den Bosch, terwijl er zoveel makelaars op de markt te vinden zijn? Lees snel verder en ontdek waarom jij Easie moet gaan gebruiken.

Eenvoudig jouw huis verkopen via Easie Den Bosch

Jouw huis verkopen via Easie in Den Bosch is in de eerste plaats eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen maar de website op te starten, waarna je gelijk alle werkzaamheden ziet staan. Zo zie je precies wat Easie voor jou kan betekenen en wat de werkzaamheden van deze makelaar zijn. Een gewone makelaar kan jou namelijk vele frustratie opleveren, doordat er een bepaalde werkwijze gehanteerd wordt. Ook heb je zelf vrijwel niets te zeggen bij een fysieke makelaar. Alles wordt namelijk voor jou uitgevoerd en je moet er voortdurend voor zorgen dat jouw woning opgeruimd is. Voordat je het weet is er namelijk weer een bezichtiging gepland en moet je jouw huis verlaten.

Altijd een pakket voor jouw budget

Daarbij is een huis verkopen via Easie Den Bosch transparant. Er worden namelijk verschillende pakketten aangeboden waaruit je kunt gaan kiezen. Dit zijn vaste prijzen. Het pakket dat je aanschaft, zal daarom ook de prijs zijn die jij aan de makelaar betaalt. Je kunt daarom op voorhand al kijken wat er bij jouw budget gaat passen. Wanneer je weinig te besteden hebt op het moment van de verkoop, kun je voor het goedkope pakket gaan. Dit pakket geeft jou achter de schermen wel alle hulp met de juridische zaken en zorgt dat er goede foto’s van de woning komen. De rest regel je allemaal zelf. Je kunt zelf de teksten bepalen voor op de websites, regelt de bezichtigingen en zorgt dat de onderhandelingen uitgevoerd worden.

Altijd het beste bod met een makelaar

Mocht je meer geld te besteden hebben, dan kun je ook meer uit handen geven. Een huis verkopen via Easie Den Bosch kan namelijk ook door heel veel uit handen te geven. Er bestaan namelijk ook pakketten waarbij een groot deel wordt overgenomen en jij bijvoorbeeld de teksten voor jouw rekening neemt. De bezichtigingen en onderhandelingen worden door de makelaar gedaan. Tevens kun je ervoor kiezen om alles door de makelaar uit te laten voeren. In dit geval hoef je alleen de benodigde documenten door te sturen en de makelaar gaat voor jou aan de slag om het beste bod binnen te slepen.

Altijd de hulp die je nodig hebt

Jouw huis verkopen met Easie Den Bosch zorgt er dus voor dat je de volledige controle kunt behouden. Echter heb je met deze makelaar wel voldoende kwaliteit. De makelaar die je inschakelt heeft namelijk alle kennis in huis om jou te kunnen helpen met de verkoop. Wanneer er vragen zijn, kun je dus gewoon contact opnemen. Ondanks dat je de touwtjes in handen hebt, heb je wel voldoende ondersteuning achter de schermen. Voor jou betekent dit ook dat je weet dat er altijd iemand voor je klaar staat. Voor de rest zorg je ervoor dat je jouw huis op jouw manier gaat verkopen en dus ook geen frustraties hebt doordat de makelaar het op een andere manier wilt doen.

Ook voor de aankoop van een nieuwe woning

In plaats van een huis verkopen met Easie Den Bosch kun je ook een woning gaan kopen. Nadat je jouw eigen woning hebt verkocht moet je immers ook een nieuwe woonplaats hebben. Ook hier kun je een makelaar voor inschakelen. Ook hiervoor zijn er veel verschillende pakketten te verkrijgen. Je krijgt echter altijd een aankoopscan van de woning. Ook het bieden en onderhandelen kan door de makelaar gedaan worden. Wanneer je niet zeker bent van de prijs of wilt weten hoeveel geld je nog kwijt gaat zijn aan de verbouwing, wordt een bouwtechnische keuring uitgevoerd en een taxateur ingeschakeld. 

Onafhankelijk jouw huis verkopen

Maar wat behaal je nou echt aan het huis verkopen via Easie Den Bosch? Als eerste kun je op jouw eigen manier de woning verkopen. Waar je normaal alles in handen van een makelaar legt om ervoor te zorgen dat jouw woning op de markt komt en bij de juiste doelgroep aangeboden wordt, ga je nu immers zelf aan de slag. Hierdoor houd je ook alles zelf in de gaten. Je hebt namelijk een app waarmee je de voortgang kunt bekijken. Zo zie je gelijk of er geïnteresseerden zijn en kun je eventueel de bezichtigingen inplannen. Je bent hierdoor niet meer afhankelijk van de makelaar en kunt sneller handelen.

Altijd hetzelfde bedrag

Je hoeft het jezelf niet meer moeilijk te maken bij de verkoop van jouw woning. Een huis verkopen via Easie Den Bosch is immers eenvoudig. Daarbij ben je ook nooit meer kwijt dan nodig aan een makelaar. Het maakt niet uit voor hoeveel jouw woning gaat verkopen, je betaalt altijd hetzelfde bedrag. Hierdoor kun je veel winst maken met de verkoop van de woning en je steekt dit gewoon in eigen zak.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan