Bart Pype 5 maart 2018

Wat een fantastische dag!

Wat was het een geweldige dag! Het eerste “Droom uw Woning” event, dat wij samen met Rabobank Eindhoven-Veldhoven hebben georganiseerd, was een groot succes! Een event waar we zeker vervolg aan zullen geven in andere gemeenten. De dag werd gepresenteerd door Vivian Reijs. Na enkele informatieve en interactieve presentaties van ons kantoor, Pigmans Ras Janssen notarissen en de Rabobank was het tijd voor een leuk programma door Vivian Reijs. Na de informatieve ‘zit’ was er nog een gezellige borrel als afsluiting van de leuke en leerzame dag! Wij danken iedereen voor hun komst en voor de waardevolle input die wij gekregen hebben tijdens onze presentatie! Deze input gaan wij zeker gebruiken om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de verwachtingen van onze potentiële opdrachtgevers.

Daarnaast verschijnt deze week de nieuwe editie van het woon- en lifestyle magazine ‘The Art of Living’. Alle bezoekers van het event ontvangen deze speciale editie. Wil jij deze speciale Eindhovense editie ook ontvangen? Like dan onze Facebook pagina en stuur ons een bericht dat jij het magazine ook graag ontvangt! Wie weet ligt het magazine volgende week bij jou op de deurmat!

Houd onze website goed in de gaten! Wij hebben nog veel nieuws voor je in petto!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan