Bart Pype 25 maart 2020

Wat is een digitale waardebepaling?

Ook in tijden van corona de waarde van jouw woning weten? Wij bieden je graag een digitale waardebepaling aan!

Natuurlijk is jouw ‘thuis’ van onschatbare waarde voor jezelf en wil je natuurlijk een zo hoog mogelijke vraagprijs zien. Hoe pakken wij dat aan? Onze makelaars bekijken jouw woning middels een online digitale waardebepaling. Zolang verantwoord, in tijden van de coronacrisis, en volgens de richtlijnen van het RIVM doen wij er alles aan om jouw huis te verkopen of jou te helpen in het vinden van jouw droomhuis! Onze collega Laurien legt je graag uit hoe de digitale waardebepaling in zijn werk gaat!

In het kort

  • Vul het formulier op de website in dat je graag van jouw woning een vrijblijvende waardebepaling wilt;
  • Geef hierbij aan of je graag een digitale waardebepaling hebt, of het fijn vindt als de makelaar naar je toe komt;
  • De makelaar zal een afspraak met je inplannen en kijkt graag via video mee naar jouw woning via WhatsApp, FaceTime of Skype;
  • De makelaar stelt je vragen en verzamelt zelf informatie om tot een waarde te komen en een verkoopplan voor jou op te stellen!

Wij begrijpen heel goed dat je ons eerst beter wil leren kennen voordat je ons jouw woning toevertrouwt. Hiervoor plannen wij graag eerst een vrijblijvende waardebepaling in. Onze makelaar uit jouw regio neemt graag de tijd om al je vragen te beantwoorden. Wij zijn professionals in het bepalen van de marktwaarde van jouw woning. We halen het onderste uit de kan voor jou!

Ben je benieuwd wat de waarde van jouw woning is? Vul dan hier je gegevens in, en wij nemen contact met je op!

Overtuigd?

Met Easie by vb&t stappen wij af het traditionele makelaarsmodel en maken de eerste stap naar vernieuwing. Afhankelijk van jouw wensen, maken wij samen de keuze voor een specifiek pakket, waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 5 pakketten opgesteld met alle verschillende samenstelling zodat jij afgestemd op jouw wensen een pakket kunt kiezen. Daarbij kun je altijd er voor kiezen om extra diensten af te nemen!

Ik wil graag mijn huis verkopen, maar ik twijfel of dit het juiste moment is.

Onze makelaars adviseren je graag over de juiste stap!

  • Het is mogelijk om de woning in verkoop te zetten, en bezichtigingen etc. in overleg te laten plaatsvinden.
  • Wij kunnen ook de verkoop van de woning in voorbereiding nemen, zoals het opnemen van de woning, het maken van een fotoreportage etc. wanneer jij het aangeeft kunnen we dan starten met de verkoop.
  • Ten slotte kan er ook voor worden gekozen om de afspraken voor de opstart van de woning in te plannen tot een nader te bepalen datum. In de tussentijd kun jij rustig starten met de voorbereidingen en kunnen wij ook alvast voor je aan de slag. De woning gaat dan op een later moment in de verkoop.

Voor ieder te verkopen woning gaan we op zoek naar de beste manier om deze in de markt te zetten. Of je nu een huis of een appartement te verkopen hebt, wij zijn dé makelaar voor jou! Wij zijn professionals in het bepalen van de waarde van jouw woning, door onze jarenlange ervaring. Mail of bel snel voor een afspraak!

De NVM Open Huizen Dag van 28 maart is geannuleerd.

Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag zal plaats vinden op 3 oktober 2020.  Is jouw woning tegen die tijd in verkoop, zullen wij je graag adviseren om mee te doen! Op deze dag heb je als verkoper de kans om op één dag verschillende geïnteresseerden je huis te laten zien. Het is voor mensen die een huis zoeken een laagdrempelige manier om zich te oriënteren op de huizenmarkt.

Heb je liever geen gedoe met het zelf inpakken van verhuisdozen? Wij bieden je de mogelijkheid aan om jouw verhuizing te laten regelen door De Brabantse Verhuiscentrale. Meer lezen over de mogelijkheden? Kijk dan op de website van BVC of vraag het aan een van onze makelaars.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan