Bart Pype 3 augustus 2018

Wat is jouw woning waard

Heb je plannen om je huis te verkopen? Dan wil je hoogstwaarschijnlijk als eerste weten wat jouw woning waard is. Heb je overwaarde, of blijf je juist zitten met een restschuld? Komt de vraagprijs die je in gedachte hebt überhaupt in de buurt van de actuele marktwaarde? Allemaal vragen die we je kunnen beantwoorden met behulp van een gratis waardebepaling. Wil je meer weten over een waardebepaling? Lees dan snel verder!

Wat is jouw huis waard?

Een waardebepaling is de eerste stap bij een succesvolle verkoop van je huis. Het geeft je namelijk een indicatie van de actuele waarde. Na een waardebepaling weet je ongeveer wat je huis op zal leveren en is jouw financiële plaatje compleet. Maar wanneer vraag je een waardebepaling aan? Als je speelt met de gedachte om te gaan verhuizen, of als je op het punt staat om je huis in de verkoop te zetten. Het kan je in beide gevallen helpen bij het maken van een belangrijke beslissing voor de toekomst!

Wat houdt een waardebepaling in?

Bij het bepalen van de waarde komen we het huis bezichtigen. Deze bezichtiging duurt ongeveer 1,5 uur waarbij één van onze makelaars de staat van jouw woning gaat beoordelen. Hij/zij kijkt niet alleen naar jouw woning, maar houdt ook rekening met andere aspecten die van invloed kunnen zijn op de waarde. Denk hierbij aan de ligging, de prijs van de grond per m2 en prijzen van vergelijkbare huizen die recent verkocht zijn. Na de afspraak neemt de makelaar contact met je op over de geschatte waarde van het huis.

De marktwaarde

De waarde van je woning is sterk afhankelijk van de woningmarkt. Deze is continu in beweging waardoor het voor een leek lastig is om zomaar een inschatting te maken. Onze makelaars kennen de lokale woningmarkt als geen ander en kunnen jou een reële indicatie geven. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Gratis waardebepaling

Ben jij nieuwsgierig geworden? Laat onze makelaars dan vrijblijvend & gratis een waardebepaling uitvoeren! Na je aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met je op en plannen we direct een afspraak in.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan