Bart Pype 10 februari 2018

We love privacy!!

Per 25 mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) in werking.

Binnen vb&t Makelaars, hebben we zowel technische als organisatorische maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn bij ons. Graag informeren wij je kort over deze maatregelen.

Wij maken gebruik van dataminimalisatie, wat betekent dat wij alleen persoonsgegevens bewaren die noodzakelijk zijn om onze klanten tot dienst te kunnen zijn. Daarnaast werken wij volgens een autorisatie matrix, zodat alleen de personen die gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun werkzaamheden, toegang hebben tot deze data. Tevens zijn er technische beveiligingsmaatregelen getroffen om de Persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of wijziging en tegen onbevoegde of onrechtmatige verwerking of openbaarmaking.

Begin 2018 zijn wij begonnen onze medewerkers te trainen op data privacy en data security vlak. Tevens is er voor onze medewerkers een gedragscode opgesteld. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de maatregelen die zij moeten nemen om risico’s op het gebied van data privacy en data security uit te sluiten dan wel te minimaliseren.

Zowel onder de huidige als de toekomstige privacy wetgeving hebben personen het recht om aan een organisatie te vragen hoe er met hun data wordt omgegaan. Mocht je op dit recht een beroep willen doen, dan kun je jouw verzoek richten aan fg@vbtgroep.nl. Als je vragen hebt  over onze privacy verklaring, de registratie van jouw persoonsgegevens of je inzage wilt in onze procedures, kun je contact opnemen via dit e-mailadres.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan