Bart Pype 18 augustus 2017

Wij bouwen aan jouw toekomst!

Wonen in een groene en waterrijke omgeving? Stijlvolle Engelse landhuisstijl in de buitenlucht? Of liever de combinatie van een rustige groene omgeving en de stadse levendigheid? Dan zijn een van onze aankomende nieuwbouwprojecten zeker iets voor jou!

Project de Kreek in Oosterhout ligt in de nieuwbouwwijk ‘De Contreie’. Hier wordt hoogwaardige en stijlvolle architectuur, gecombineerd met ontspanning en recreatie in de natuur. Een van de vele verschillende typen huurwoningen, in deze groene en waterrijke omgeving, sluit zeker aan bij jouw woonwensen!

Veel ruimte, natuur, diverse voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid, zijn kenmerken die ‘Villa de Wit’ in Helmond perfect omschrijven. Dit hoogwaardige appartementencomplex is gelegen aan de Zoete kers. De Engelse landhuisstijl, die kenmerkend is voor wonen op Berlaer, geeft het complex een stijlvolle uitstraling. Ziet u zichzelf al een wijntje drinken op uw royale dakterras?

Ook in Helmond, in Parc Valère, wordt er hard aan een nieuw project gebouwd: ‘Le Princier’. Deze huurwoningen zijn in aanbouw in de westzijde van de stad en grenzen aan het passerende water van de Goorloop. Park de Warande ligt als het ware in de achtertuin. ‘Groene omgeving en stadse levendigheid’: De ideale combinatie voor wonen in een natuurlijke omgeving, met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik.

Beginnen de verhuiskriebels al te komen? Houd onze website en social media kanalen dan goed in de gaten voor meer informatie over deze projecten!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan