Bart Pype 2 juni 2020

Wij breiden onze dienstverlening verder uit!

Het overnemen van HuisPortaal past binnen de strategie van vb&t Makelaars om breed, toegankelijke, kwalitatieve dienstverlening op maat te bieden. Met HuisPortaal breiden we ons portfolio uit en kunnen onze klanten ook online terecht voor de verkoop van hun huis. Overzichtelijk, maar met de service die je van vb&t gewend bent.

vb&t Makelaars uit Eindhoven gaat in online huizenverkoop

EINDHOVEN – vb&t Makelaars heeft digitale concurrent Huisportaal.nl overgenomen. Het Eindhovense bedrijf zet daarmee een volgende stap in het verkopen van woningen op internet.

Bron:EDDe landelijke makelaarsdienst Huisportaal.nl biedt huizenverkopers de mogelijkheid om de woning online te koop te zetten. vb&t Makelaars, met kantoren in Eindhoven, Helmond, Den Bosch en Maastricht slaat hiermee twee vliegen in één klap. De lokaal werkende makelaar neemt een landelijk werkende collega over die jaarlijks 4.500 bezichtingen van huizen doet én krijgt toegang tot een online-verkoopkanaal.

Volgens directeur Patricia Goudswaard van vb&t Makelaars komt het bedrijf daarmee tegemoet aan de wensen van klanten. ,,De tijd van traditionele makelaardij en one size fits all is echt voorbij. Onze klanten staan centraal en we moeten constant blijven vernieuwen om aan hun wensen te blijven voldoen”, aldus Goudswaard. Eerder introduceerde vb&t voor de lokale kantoren al Easie. Daarbij kunnen verkopers kiezen welke dienstverlening ze afnemen van de makelaar. De klant betaalt per afgenomen dienst, niet met een percentage van de verkoopprijs.

Huis verkopen blijft maatwerk

De overname van Huisportaal en de introductie van Easie zijn concrete stappen om aan de wensen van huizenverkopers te voldoen, zegt Goudswaard. ,,Een huis kopen of verkopen blijft maatwerk, maar met een breed portfolio aan diensten bieden we onze klanten het gemak om te kiezen voor de service die bij hun situatie past.”

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan