Bart Pype 1 november 2017

Wil jij kopen in hartje Eindhoven?

Wil jij kopen in Hartje Eindhoven? Kom dan op 9 december naar het verkoopevent! Schrijf jezelf ook in via de website http://www.kopeninhartje.nl. Dan houden wij jou op de hoogte van het event en al het toekomstige aanbod.

De verschillende typen appartementen liggen rondom twee grote binnentuinen. Typerend voor Hartje Eindhoven zijn de namen van grote internationale steden die aan de verschillende secties zijn toegekend. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in Hartje Rome, Hartje Londen, Hartje Antwerpen enzovoorts te gaan wonen.

Maandelijks komen er nieuwe ‘Hartjes’ vrij, dus houd onze projectwebsite www.kopeninhartje.nl goed in de gaten voor meer informatie en schrijf je in! Wij nemen je graag mee op citytrip door Hartje Eindhoven om de verschillende steden te ontdekken!

Ga je mee? De reis begint in Hartje Rome op 9 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Wij heten je dan graag welkom in de modelwoning op Anton Philipslaan 134 in Hartje Rome.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan