Bart Pype 1 september 2018

Woning verkopen via Facebook

Bij vb&t makelaars bieden wij o.a. de volgende diensten bij de verkoop van je woning aan: wij plaatsen de woning op Funda, op onze eigen website en op social media. Daarnaast kun je natuurlijk altijd zelf je woning nog verder promoten. Wij geven je een paar handige stappen die je kunt nemen om jouw woning te verkopen via Facebook.

Wanneer je nog geen Facebook privé account heb, maak deze dan aan. Daarna kun je er voor kiezen om een Facebookpagina aan te maken voor je woning. Deze Facebookpagina zal gekoppeld zijn aan je privé account.

De volgende stap is het optimaliseren van de Facebookpagina. Het doel van een Facebookpagina voor je woning is natuurlijk het verkopen van je woning. Zorg er dus voor dat je informatie en foto’s over je woning toevoegt.

Vervolgens kun je er voor kiezen om berichten te plaatsen op deze Facebookpagina. Hierbij biedt Facebook een handige tool voor het plaatsen van berichten: je kunt er voor kiezen om berichten in te plannen zodat deze op een bepaalde dag en tijdstip online komen. Zo hoef je niet elke dag met je Facebookpagina bezig te zijn.

Om het bereik van je Facebookpagina te vergroten kun je er voor kiezen om betaalde promoties van je berichten uit te zetten. Hierbij kun je er voor kiezen om voor een bepaald bedrag, bepaalde tijd en bij een specifieke doelgroep een bericht onder de aandacht te brengen.

Tenslotte een laatste tip: deel wat jij wil delen over jouw woning. Houd bij het schrijven van berichten in gedachten dat mensen veel keuzes baseren op gevoel. Mooie foto’s of specifieke USP’s van de woning vinden mensen leuk om te zien!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan