Bart Pype 26 augustus 2019

Woningen met relaxruimte

NationalRelaxationDay:

Een dag die in het teken staat dat het soms goed is om diep adem te halen en het rustiger aan te doen. Waar voel jij je het meest ontspannen? Wij zetten een aantal huizen op een rijtje waar ontspannen wel erg makkelijk wordt!

Eindhoven – Ministerlaan 42

Op fraaie locatie in Koudenhoven gelegen vrijstaande en speels ingedeelde bungalow met dubbele inpandige garage met carport en in 2006 grotendeels gemoderniseerd. Het perceel meet maar liefst 1.578 m2 en de woonoppervlakte 246 m2. De tuin is in 2007 geheel opnieuw aangelegd, een berging met elektra, saunahuis met douche, gazon , grote diversiteit aan beplanting, vijverpartij en ruim zwembad (verwarmd middels efficiënte warmtewisselaar). De gehele tuin biedt veel privacy en is op het zuiden gelegen.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Eindhoven – Diamantring 87

Uitstekend onderhouden en sfeervolle villa met verrassend veel ruimte, extra breed perceel, U-vormige living, moderne open keuken, 5 royale slaapkamers, 3 badkamers en dubbele inpandige garage. De woning is gelegen in de wijk de gewilde wijk Blixembosch nabij alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en natuur. Op het Noord-Oosten gelegen privacy biedende en geheel bestraatte achtertuin, voorzien van royale en sfeervolle veranda met verlichting en warmtelampen. Verwarmd zwembad, tuinhuisje en overkapping bij de garage.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Maasbree – De Ortolaan 7

De Ortolaan 7 heeft een kelder met een totale grootte van ruim 50 m² welke verdeeld is in 3 ruimtes. Via de trap kom je uit in de bergruimte, waarna het portaal je naar de twee andere ruimtes brengt. De eerste ruimte is in gebruik als fitnessruimte en de tweede als ontspanningsruimte. Hier is naast de sauna ook een douche aanwezig. Een fijne achtertuin welke met aandacht aangelegd is met een mooie vijverpartij, gazon en plantenborders. De beplanting is zo aangelegd dat de inkijk tot een minimum beperkt is. Het overdekt terras vormt een verlengde van de keuken waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Helmond – Zwanebloemsingel 32

Deze vrijstaande luxe villa is gebouwd in 1997 en biedt rondom een schitterend uitzicht over de grote vijver van Dierdonk. De woning is zeer goed onderhouden en heeft multifunctionele mogelijkheden voor wonen en werken. De smaakvol aangelegde tuin ligt aan de voorzijde, zijkant en achterzijde van de woning. De achtertuin beschikt over drie terrassen, waarvan er een overdekt en af te schermen is, waardoor je in alle jaargetijden van de zon of juist van beschutting kunt genieten. Het overdekte terras heeft dimbare verlichting en een terrasverwarming. Hieraan grenzen ook het tuinhuis met de sauna (met saunakachel en infrarood lampen) en de tuinberging. Het tweede terras grenst aan de woonkamer. De tuin is verder aangelegd met een mooie vijver met derde terras, planten, verlichting en een fijn gazon.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Benieuwd naar ons volledige woning aanbod? Klik dan hier.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan