Nieuws Rik Feijen 2 juni 2019

Woningfotografie: 5 redenen om voor een professionele woningfotograaf te kiezen

De presentatie van je woning in een advertentie is essentieel bij het trekken van de aandacht van kijkers en potentiële kopers. De basis hiervan is het beeldmateriaal. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de eerste indruk onvergetelijk is en woningzoekers nieuwsgierig maakt. In dit artikel bespreken we 5 redenen om voor een professionele woningfotograaf te kiezen.

1) Vergroot je verkoopkansen

Voor woningzoekers is de presentatie van je woning de eerste kennismaking met jouw huis. Een goede eerste indruk kan een bezichtiging als resultaat hebben. Met een professionele interieurfotograaf weet je zeker dat je huis op de beste manier naar voren komt.

2) Interieurfotografie is lastig

Interieurfotografie is niet voor iedereen weggelegd. De belichting, ruimtelijkheid en verschillende hoeken zijn in dit vakgebied heel belangrijk. Hiervoor is een combinatie van techniek en inzicht nodig. Professionals weten natuurlijk als geen ander hoe ze woningen in beeld moeten brengen. Het is hun beroep, dus met een interieurfotograaf ben je verzekerd van foto’s die opvallen in het (Funda)-woningaanbod. De beste foto’s geven een goed ruimtelijk beeld van je woning en zijn uitnodigend.

3) Realistische foto’s

Het doel van woningfotografie is dat de foto’s een realistisch beeld geven van hoe de woning er in het echt uitziet. Een interieurfotograaf weet precies hoe hij of zij dit voor elkaar krijgt. De foto’s worden wel bewerkt, maar geven altijd een realistische blik in je huis zodat kijkers tijdens een bezichtiging niet teleurgesteld worden.

4) Een echt kijkje in je huis

Het grote voordeel van het inhuren van een professionele woningfotograaf is dat deze gebruik maakt van de modernste technieken. Zoals bijvoorbeeld 360 graden fotografie. Een 360-graden-foto is een interactieve panoramafoto waarbij de woningzoeker zelf kan bepalen welk deel van het huis hij/zij wil zien. Zo krijg je het optimale ruimtelijke effect.

5) De juiste apparatuur en technieken

Een fotograaf weet precies hoe en op welke manier de foto’s van jouw huis het beste gemaakt kunnen worden. Door met verschillende objectieven te werken kan de fotograaf zelfs de kleinste ruimtes zo optimaal mogelijk in beeld brengen en situaties die om wat meer detail vragen ook mooi na voren laten komen.

Wil je zeker zijn van kwalitatieve foto’s en met een goed gevoel de verkoop starten? Ga dan voor een interieurfotograaf. Deze kan de ruimtes in je huis goed inschatten en beschikt over de juiste apparatuur en technieken. Bij Easie zit er altijd een fotorapportage in je verkooppakket. Of je nu kiest voor Easie By Me, Easie Premium of van onze andere pakketten. Zo ben je altijd verzekerd van de beste promotiematerialen voor de verkoop van je huis. Wil je meer weten of de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan