Bart Pype 23 april 2020

Woningsdag: Op zoek naar een nieuw paleis?

Het is bijna Koningsdag, maar in verband met de maatregelen rondom corona moeten we het dit jaar iets anders vieren! We vieren het vandaag natuurlijk allemaal, maar wel  in aangepaste vorm: Woningsdag! Het moment om het thuis gezellig te maken.

Ben je opzoek naar een nieuw paleisje? Wij geven je hieronder al onze tips om jouw zoektocht succesvol te maken! Wij kennen de woningmarkt als onze broekzak door onze jarenlange opgedane ervaring. Wij zijn daarom de perfecte hulplijn om in te schakelen!

Bregje Visser

K-RMT Nieuwbouw makelaar

Zorg dat je voordat je aan je zoektocht begint al een gesprek hebt gehad met een financieel adviseur. Zij kunnen een berekening maken en een document opstellen van de maximale hypotheek die je in jouw situatie aan kan vragen. Deze berekening/ dit document kun je meesturen als je op een woning reageert. Zo heeft de verkopend makelaar de zekerheid dat de woning binnen jouw budget valt én heb jij meer kans dat de woning aan jou toegewezen wordt. Zijn er namelijk meerdere inschrijvingen voor een nieuwbouwwoning, dan kiest de verkopend makelaar de inschrijving uit waarbij zij de meeste zekerheid hebben om de woning snel en succesvol te verkopen. Jij hebt dit dan al aangetoond middels die berekening en kan snel schakelen omdat de eerste stap in de hypotheekaanvraag al is gezet.

Christel Nooijen-van Lierop

Directie assistente

Schakel een styliste of bouwkundige in die mee kan kijken hoe de woning verbouwd kan worden. Laat bijvoorbeeld een mooie visual maken van de woning met jouw wensen daarin. Zo zie je al op een plaatje hoe het eruit kan komen te zien!

Jamy Mijvis

Hospitality Manager Den Bosch

Weet voordat je gaat bezichtigen/zoeken wat je financiële situatie precies is. Zo weet je hoeveel je kan betalen voor een woning. Zo ben je er snel bij met een bod op een woning.  Wij begeleiden je graag!

Saskia Liebregts

Hospitality Manager Eindhoven

Bereid je goed voor, zoek eerst uit wat voor jou belangrijk is, bijv. school in de buurt als je kleine kinderen hebt, winkels in de buurt als je dat wenst, in een druk centrum of juist niet!

Dus als je een woning te koop ziet staan doe dan eerst voor onderzoek, of de wijk je ook aanstaat en niet alleen de woning, voordat je gaat bezichtigen.

Erik Reinders

NVM Nieuwbouwmakelaar

Schrijf je niet alleen in voor een specifiek nieuwbouwproject, maar geef ook je algemene zoekerswensen door. Zo kan het zijn dat er nog een andere gaaf project wat in de verkoop komt, aan je wordt aangeboden!

Linda Martens

K-RMT in opleiding

Schrijf je in als woningzoekende op onze website!

Met als extra tip: Maak je zoekprofiel altijd iets ruimer, zodat woningen die net niet binnen je zoekprofiel passen toch naar je gestuurd worden. Misschien is net die ene woning toch bijzonder genoeg om je droomhuis te worden!

Patricia Defaux

K-RMT Makelaar Maastricht

Check of je bepaalde subsidies kunt krijgen voor energiebesparende maatregelen! Laat ons je hierin adviseren.

Laurie Doreleijers - Willems

K-RMT Makelaar

Onderzoek de omgeving op verschillende tijdstippen van de dag.
Wat voor type mensen wonen er? Hoe ver is het lopen /rijden naar de supermarkt en naar je werk? Hoe zijn de omgevingsgeluiden?

Femke de Laat-van Laarhoven

NVM Nieuwbouwmakelaar

Als je op gesprek gaat bij een makelaar voor een nieuwbouwgesprek, maak dan ook voorhand een lijstje met alle vragen die je hebt. Vaak wordt er zoveel verteld tijdens zo’n gesprek dat je eventuele vragen op voorhand wel eens wilt vergeten!

Ons doel is om je volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Wij zijn gedurende het hele proces, maar natuurlijk ook daarna, jouw aanspreekpunt. Hierdoor kun je fijn met een wijntje op het terras gaan zitten, terwijl wij het huis verkopen!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan