Nieuws Elise Hees 15 juli 2022

Woon Heerlijk Hazenwinkel fase II

Nog één week en dan start de verkoop van de 68 woningen van Woon Heerlijk Hazenwinkel II. Aanstaande woensdag tussen 18:00 en 21:00 uur kun je naar de bouwlocatie aan de Engelbrechthoek komen, waar je vervolgens door het nieuw te bouwen Woon Heerlijk Hazenwinkel II kunt lopen. Tijdens deze start verkoop overhandigen wij persoonlijk de brochure en prijslijst en beantwoorden we al je vragen die je over het nieuwbouwplan hebt. Kom dus op woensdag 20 juli naar ons toe en laat je verwonderen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, zodat de start verkoop een leuke en bijzondere avond wordt.

Woon Heerlijk Hazenwinkel fase II, Helmond

Dit nieuwe stukje Brandevoort biedt ruimte en rust voor iedereen. Van jong tot oud kan in deze idyllische buurt heerlijk wonen. De ruim opgezette bomenlanen nodigen uit om lekker te gaan fietsen of om een ontspannende wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes die Woon Heerlijk Hazenwinkel straks bezit.

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan