Woninginrichting Rik Feijen 3 november 2021

Woonaccessoires Sissy-Boy

Nu de dagen kouder worden en het weer guurder, is het weer tijd om van je huis een gezellige plek te maken. Natuurlijk is je interieur erg bepalend voor de sfeer in huis en bij Sissy-Boy helpen we je hier graag mee. Bij ons vind je naast prachtig meubilair ook stijlvolle woonaccessoires. In deze blog geven we je graag wat inspiratie over hoe jij je huis een upgrade kunt geven met accessoires van Sissy-Boy. 

Goud

Als je graag warmte toevoegt aan je interieur, dan zou je dit kunnen doen in de vorm van gouden accessoires. Bij Sissy-Boy hebben we een groot aanbod aan gouden items voor je geselecteerd. Zo hebben we bijvoorbeeld leuke decoratieve aapjes, maar ook gouden schaaltjes om je sieraden op te leggen. Het voordeel van gouden items is dat je ze zowel in rustige- als in aanwezige interieurs kunt neerzetten. Daarnaast weerspiegelt goud licht, wat zorgt voor een warme sfeer in de hele ruimte. 

Manden

Een doorn in het oog van veel mensen is rotzooi in hun interieur. Logisch dat je losse spullen daarom graag ergens in opbergt. Bij Sissy-Boy hebben we hier zeker aan gedacht en hebben we daarom een uitgebreide manden collectie met voor ieder wat wils. Zo hebben we mooie rotan manden voor bijvoorbeeld fruit of sleutels, maar ook grotere ijzeren manden om plaids of speelgoed in op te bergen. Presenteer de kleinere manden leuk op de eettafel, en de grotere manden naast de bank of in de speelhoek. Weer een bewijs dat praktisch ook mooi kan zijn! 

Wandaccessoires

Wandaccessoires zijn een toevoeging aan ieder interieur. Het opleuken van wanden in je ruimte kan een groot verschil maken. Bij Sissy-Boy hebben we verschillende soorten accessoires, zoals posters maar ook wandkleden. Ook voor kinderkamers hebben we leuke, vrolijke posters. Geef je wanden een bohemian look met een leuk wandkleed met franjes, of ga voor een minimalistische look door een abstracte poster te kiezen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan