Woninginrichting Rik 9 februari 2022

Woonkamer styling met designer accenten

Je kunt tegenwoordig je woonkamer precies zo maken als je wilt. Alles is mogelijk en er zijn ontzettend veel designaccenten beschikbaar om het in jouw woonkamer helemaal naar de zin te maken. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een design kapstok of een design eettafel? Ze geven heel de woonkamer meteen een andere uitstraling en een boost.  

De kapstok is een meer dan volwaardig meubel geworden

Neem zoiets als een design kapstok. Een kapstok is een volwaardig meubel geworden. Het is veel meer dan alleen wat haakjes aan de wand, als je dat wenst tenminste. Je hoeft tegenwoordig in elk geval niet meer tevreden te zijn met een normale kapstok. Er is veel meer mogelijk. Je hebt de moderne en modieuze kapstok in tal van verschillende stijlen, gemaakt van uiteenlopende materialen en in diverse designs. Wil je een kapstok tegen de muur of wil je liever een staande? Een design kapstok hoef je niet eens te gebruiken voor het ophangen van jassen of sjaals. Je kunt ze ook gewoon als eyecatcher in de woonkamer plaatsen. Je kunt de opvallende kapstok met speciale verlichting zelfs uitlichten.

Breder te gebruiken dan alleen in de woonkamer

Een design kapstok is overigens breder te gebruiken dan alleen in de woonkamer. Tegenwoordig zie je ze ook in de slaapkamer, de badkamer en in de hal van de woning uiteraard. Een ander steeds belangrijker geworden meubelstuk is wel de design eettafel. De eettafel is een erg belangrijke tafel in elke woning. Je eet aan de eettafel, je leest er de krant en de dagelijkse dingen worden niet zelden aan de eettafel besproken. 

Ook wat betreft de eettafel heb je heel erg veel te kiezen

Ook wat betreft de eettafel kun je tegenwoordig precies die keuze maken die je in jouw hoofd hebt. En ook nu geldt dat de eetkamer meer is dan alleen een praktische tafel. De eettafel is vrijwel altijd de blikvanger, en dat in elk interieur. Ook nu kun je weer kiezen uit verschillende soorten materiaal en afmetingen. Houd bij de keuze van de eettafel wel rekening met de verlichting. Die moet zowel functioneel als sfeervol zijn. Je leest er immers de krant, maar in de avonduren is fel licht minder sfeervol. Je zou bijvoorbeeld voor slimme verlichting kunnen kiezen. Dan kun je het licht steeds aanpassen aan de gelegenheid. En dat is vaak precies wat je zoekt.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan