Woninginrichting Rik Feijen 18 april 2019

Woontrends voor het voorjaar!

Staat je huis te koop en wil je gebruik maken van het feit dat het zonnetje weer lekker gaat schijnen? Misschien is het dan tijd om wat kleine aanpassingen te doen. Zo ben je lekker bezig in je huis en kijkers zien goed wat voor potentie het huis heeft. Wij geven je tips om de voorjaar trends toe te passen!

Trend 1 –  Puur natuur

De natuur in huis halen is al een tijdje een trend en in het voorjaar perfect toe te passen in je interieur. Haal groen in huis in de vorm van planten. Groot en klein; het mag allemaal. Zeker voor een anders witte of saaie muur in je huis, zorgen planten er voor dat je huis opfleurt.

Trend 2 – Vrolijke voorjaarskleuren

Haal de lente naar binnen met kleur. Zachte pasteltinten geven je huis een frisse uitstraling en zie je elke lente terug in het interieur. Met kleur geef je je huis persoonlijkheid. Durf te kiezen voor gewaagde kleurcombinaties want die zijn helemaal van nu. Denk niet alleen aan contrast in kleur, maar ook in vormen, stijlen en materialen. Het mag allemaal wat spannender dit voorjaar!

Trend 3 –  Luchtige stoffen

Het is tijd om de boel weer open te gooien. In de winter zijn dikke zachte stoffen in je interieur heerlijk, maar in de lente verwissel je wol en fluweel voor katoen en linnen. De velours kussen op de bank maken plaats voor kussens in lichte vrolijke tinten.

Trend 4 – Ronde vormen

Geef je interieur een upgrade met ronde vormen. Ronde vormen doorbreken de harde lijnen in je interieur. Kies voor een ronde eettafel of bijzettafel, een ronde spiegel aan de muur, een rond vloerkleed of een stoel in een ronde vorm. Combineer ronde en rechte vormen met elkaar voor de balans.

Trend 5 – Kleurrijke bloemen

Het ligt een beetje voor de hand, maar de meest makkelijke manier om de lente in huis te halen is met bloemen. Een mooi boeket met frisse kleuren fleurt je interieur helemaal op.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan