Huren in Groot Hartje, Eindhoven

Hartje Eindhoven groeit!

Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen komen er twee nieuwe bij: Brussel en Taipei. Ruimte voor 201 huurappartementen in elke prijsklasse.

In Hartje Brussel en Hartje Taipei komt een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector en grotendeels in het middenhuur segment. Hierdoor kan je straks betaalbaar genieten van het stadse leven.
Bijna alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte. De woonoppervlaktes variëren van 45m2 tot 100 m2 en de appartementen worden opgeleverd met een compleet ingerichte en moderne keuken met inbouwapparatuur en een betegelde badkamer met douche, brede wastafel, spiegel en designradiator. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.

De start van de verhuur staat gepland voor na de zomer van 2023 en de oplevering is naar verwachting het eerste kwartaal van 2024. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een gloednieuw appartement op een fantastische locatie.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een fantastisch appartement en wil je graag wat meer informatie? Neem dan een kijkje op de projectwebsite Hureningroothartje. nl en/ of laat je gegevens bij ons achter zodat we je op de hoogte kunnen houden!

Features
Status
in preparation
Price
n.n.b.
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan