Huren in Oranjekade gebouw F, Helmond

Nieuwbouwproject Huren in Oranjekade - Helmond

Binnenkort in verhuur: Gebouw F

Wil jij ook huren in Oranjekade? Schrijf je dan in op de website hureninoranjekade.nl. Interesse? We houden je dan op de hoogte van de start verhuur gebouw F.

Unieke Woonplek
In Oranjekade woon je straks pal aan het water dat zo kenmerkend is voor Helmond: het kanaal, ook wel bekend als de Zuid-Willemsvaart. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen. Het plan heeft een allure die je in wereldsteden als Amsterdam en Berlijn ziet. In Oranjekade woon je in de natuur en ben je toch binnen een paar minuten in het hart van de bruisende stad. Veel beter kun je het niet treffen.

De Appartementen
Het totale project van “Huren in Oranjekade” betreft 141 luxe afgewerkte huurappartementen verdeeld over 7 woongebouwen. De eerste drie woongebouwen A, D en H zijn inmiddels verhuurd en binnenkort start de verhuur van het prachtige gebouw F.

Alle appartementen zijn luxe afgewerkt en beschikken over een mooie pvc vloer, modern ingerichte keuken met inbouwapparatuur, complete badkamer en een berging en parkeerplaats! En je geniet in elk appartement van een heerlijke zonnige buitenruimte.

Huurprijzen vanaf circa € 1300,- per maand excl. voorschot servicekosten.

De prijzen zijn momenteel nog niet definitief vastgesteld. De vermelde prijzen betreffen een richtprijs. Op het moment van de start verhuur zal de definitieve huurprijs worden vastgesteld.

Features
Status
in preparation
Price
€ 1.300,- tot € 1.800,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan