Advisering nieuwbouw

Zowel vb&t Makelaars als vb&t Verhuurmakelaars zijn zich er zeer van bewust dat de makelaardij aan constante verandering onderhevig is. Deze veranderingen zijn met name bij nieuwbouw al in volle gang, zeker gelet op de digitalisering. Het gros van alle (verhuur)nieuwbouwprojecten wordt middels een eigen projectwebsite in de markt gezet. Deze project website is vervolgens gekoppeld aan een digitaal klantendossier van waaruit alle communicatie zal plaatsvinden. Het persoonlijke contact dreigt hierbij wel eens verloren te gaan. Aan ons de taak om juist dit belangrijke onderdeel in stand te houden.

Om deze reden hebben wij een nieuwbouwteam samengesteld die in samenwerking met vb&t Verhuurmakelaars opereert. Samen met onze opdrachtgevers zal de juiste strategie bepaald worden. Wij zijn er van overtuigd dat de juiste strategie een belangrijke bijdrage levert aan het succes van ieder project. Wij communiceren met de overige stakeholders, zoals het marketingbureau en optie-beheerders.

Eén contactpersoon voor jou als opdrachtgever, wel zo prettig!

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Makelaars helpen jou graag verder.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Maak een afspraak