5+

Jan Kiststraat 63

1018 PM Amsterdam

Nu in verhuur, Jan Kiststraat 63, onderdeel van nieuwbouwproject Oostenburg! Interesse? Inschrijven kan op de projectwebsite Hurenopoostenburg.

De Admiraal is met zijn 14 verdiepingen het hoogste gebouw van het blok en ligt aan de Jan Kisstraat. De eerste 9 verdiepingen bestaan uit huurappartementen, verdieping 10 t/m 14 zijn koopappartementen. Dankzij de grote glazen ramen hebben alle woningen een prachtige lichtinval. Het kopergroene beton geeft De Admiraal een bijzondere uitstraling. Letterlijk om de hoek bevindt zich Restaurant Roest, waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje. Maar op je eigen balkon is het ook goed vertoeven!

De Jan Kiststraat 63 is met zijn 112 m2 het grootste en tevens enige vierkamerappartement in De Admiraal! Het appartement heeft een ruime woonkamer en voor de hobbykoks een heerlijke leefkeuken. De keuken is afgewerkt met een zwart composiet aanrechtblad en A-merk inbouwapparatuur. Grote familie? Geen probleem! Met twee badkamers en 2 toiletten heb jij zeeën van ruimte om jezelf klaar te maken voor de start van de dag.

De ligging is ideaal: zo de stad in, zo de stad uit. Sinds 2018 is er een start gemaakt met de ontwikkeling om van Oostenburg een geweldige plek te maken om te wonen. De eerste bewoners wonen al met veel plezier op deze plek, maar ook voor jou is er nog ruimte.

Op de projectwebsite hurenopoostenburg. nl vindt je uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden, een overzicht met veelgestelde vragen en natuurlijk de mogelijkheid om je in te schrijven.

Ga je mee on the move op Oostenburg? Schrijf je dan nu in op hurenopoostenburg. nl

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
125 m²
Inhoud
375 m³
Status
Onder optie
Prijs
€ 1.985,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op