14+

Oostenburgermiddenstraat 134

1018 LL Amsterdam

Nu in verhuur, Oostenburgermiddenstraat 134D, onderdeel van nieuwbouwproject Oostenburg! Interesse? Inschrijven kan op hurenopoostenburg.nl

De Oostenburgermiddenstraat ligt in gebouw de Fortuin, welke uitkijkt op de Van Gendthallen, een prachtig stuk industrieel erfgoed dat herontwikkeld wordt tot een broedplaats voor start-ups, kunstenaars en technologische pioniers. Op het dak van het gebouw ligt een mooie daktuin. Geniet hier van het geweldige uitzicht over de Van Gendthallen en over Amsterdam, van west tot noord. Onder het genot van een heerlijk drankje praat je gezellig bij met je buren. Een oase van rust op Oostenburg.

De Oostenburgermiddenstraat 134D is een appartement gelegen op de 4e verdieping, welke uitkijkt over de monumentale van Gendthallen, een plek met historie dus. De woning heeft een oppervlakte van ca. 65 m2 met een woonkamer met toegang tot een loggia van ca. 6 m2. Wat een heerlijke plek om te genieten van de eerste zonnestralen in de lente!

In de woonkamer bevindt zich ook de luxe keuken in hoekopstelling, voorzien van zwart composietstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur bestaande uit een koelvriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Er is één slaapkamer waar vanuit je direct toegang tot de badkamer die voorzien is van een fijne inloopdouche met glazen douchescherm en dubbele wastafel. Het toilet is apart én je vind in dit type twee bergingen, één voorzien van opstelplaats voor wasmachine, droger en één voor WPU en WTW. Daarnaast houdt je zo ook nog wat ruimte over om je favoriete spullen mee te nemen en op te bergen.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite hurenopoostenburg.nl . Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Ga je mee on the move op Oostenburg? Schrijf je dan nu in!

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Surfaces and capacity
Living area
64 m²
Volume
169 m³
Status
rentinuse
Price
€ 1.330,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us