17+

Oostenburgermiddenstraat 178-C

1018 LL Amsterdam

Nu in verhuur, Oostenburgermiddenstraat 178C, onderdeel van nieuwbouwproject Oostenburg! Interesse? Inschrijven kan via de projectwebsite Hurenopoostenburg

De Oostenburgermiddenstraat ligt in gebouw de Fortuin, welke uitkijkt op de Van Gendthallen, een prachtig stuk industrieel erfgoed dat herontwikkeld wordt tot een broedplaats voor start-ups, kunstenaars en technologische pioniers. Op het dak van het gebouw ligt een mooie daktuin. Geniet hier van het geweldige uitzicht over de Van Gendthallen en over Amsterdam, van west tot noord. Onder het genot van een heerlijk drankje praat je gezellig bij met je buren. Een oase van rust op Oostenburg.

De Oostenburgermiddenstraat 178C is een appartement gelegen op de 6e verdieping met een geweldig uitzicht over de groene binnentuin en een glimp op het water. De woning heeft een oppervlakte van ca. 50 m2, verdeeld over een woonkamer met openslaande deuren naar een royaal balkon van maar liefst 21 m2. Het appartement heeft een luxe keuken in hoekopstelling, voorzien van zwart composietstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur bestaande uit een koelvriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Er is één slaapkamer waar vanuit je direct toegang tot de badkamer die voorzien is van een fijne inloopdouche met glazen douchescherm en dubbele wastafel. Het toilet is apart én je vind in dit type twee bergingen, één voorzien van opstelplaats voor wasmachine, droger en één voor WPU en WTW.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite Hurenopoostenburg. Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Ga je mee on the move op Oostenburg? Schrijf je dan nu in!

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Surfaces and capacity
Living area
50 m²
Volume
133 m³
Price
€ 1.100,-
Info