14+

Plantage Middenlaan 54

1018 DH Amsterdam

De verhuur van het project De Nieuwe Sint Jacob in Amsterdam is in volle gang. De volgende toewijzingsronde vindt plaats op 2 februari. Wilt u mee in de toewijzingsronde, dan is het belangrijk dat u vóór 2 februari uw inschrijving voltooid.

De Nieuwe Sint Jacob
In De Nieuwe Sint Jacob woont u op een bijzondere locatie, namelijk pal tegenover Artis in Amsterdam. Deze plek, met haar roemrijke geschiedenis, bood ooit de ruimte aan het R.K. Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob. En nu ontstaat hier een comfortabele en veilige woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een prachtige binnentuin, woont u hier aan een groene oase van rust. Maar toch in het bruisende stadsleven van onze hoofdstad Amsterdam. In De Nieuwe Sint Jacob komen 305 luxe vrije sector huurappartementen en 20 stadswoningen beschikbaar.

Indeling appartement:

• Woonkamer met open keuken en toegang tot slaapkamer en balkon
• Keuken in hoekopstelling voorzien van zwart composiet blad en inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie
• Badkamer voorzien van douche met glazen douchedeur, wastafel en toilet
• Apart tweede toilet
• Ruime bergruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger
• Slaapkamer met toegang tot en-suite badkamer én toegang tot balkon
• Tweede slaapkamer
• Balkon op het noordoosten

De bijgevoegde foto's van het model appartement zijn er om u een idee te geven van de mogelijkheden en de afwerkingskwaliteit van o.a. de wanden, keuken en badkamer.

Wooncomfort, voor nu en later
Een modern, luxe huurappartement in hartje Amsterdam, met goede zorg binnen handbereik. Dat is wat wonen in De Nieuwe Sint Jacob zo bijzonder maakt. Een plek waar u van een hoge mate van wooncomfort geniet. En mocht er in de toekomst een zorgbehoefte ontstaan, kan er door de aanwezigheid van een zorgaanbieder op de locatie op ingespeeld worden zonder drastische wijzigingen in uw woonsituatie. Zo woont u zelfstandig en zorgeloos, met een breed pakket van diensten beschikbaar. Een fijne gedachte dat verhuizen niet meer nodig is!

Aanbod & informatie
Dit is slechts een van de appartementen welke beschikbaar is in het project. Op de projectwebsite denieuwesintjacob .nl vindt u uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen. Helemaal prettig is dat u alles op u gemak kunt bekijken en met video instructies uitleg kunt ontvangen over het (online) verhuur- en inschrijvingsproces.
Uiteraard staan wij u ook graag te woord.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
234 m³
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 1.370,-
bekijk video
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op