Postjesweg 159-R

1062 JN Amsterdam

De verhuur van het project Caritas is gestart, de bouw is in volle gang en de oplevering wordt begin 2024 verwacht. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een gloednieuw appartement.

Ben je geïnteresseerd en wil jij je inschrijven voor een fantastisch appartement?
Neem dan een kijkje op de projectwebsite HureninCaritas.nl !

The rental of the Caritas project has started, construction is underway and completion is expected in early 2024. This means you will soon be able to enjoy a brand new apartment.

Are you interested and would you like to register for a fantastic apartment?
Then take a look at the project website HureninCaritas.nl !

Een heerlijk 2-kamerappartement met iets extra’s. Daarover later meer. Allereerst de basis: een comfortabele woonkamer met open keuken waar met gemak plek is voor een zithoek met apart eetgedeelte en je ruimte over hebt om te koken. Wat heb je nog meer nodig?
Vanuit de centrale gang heb je toegang tot de badkamer en de slaapkamer. Een slaapkamer die verbonden is met de serre. Een absoluut pluspunt! Deze serre is tweeledig: enerzijds houdt het geluid van de straat tegen en anderzijds is de serre een heerlijk stukje woning waar je met lekker weer kunt genieten van bijvoorbeeld een mooie zomeravond.

Keuken
Ben jij een keukenprins(es)? In de keuken, voorzien van inbouwapparatuur, kun jij je helemaal uitleven. De keuken beschikt over een inductie kookplaat, ingebouwde vaatwasser, koel-vriescombinatie, afzuigkap, combi-oven met magnetronfunctie en een composiet aanrechtblad in de kleur grijs.


Badkamer
De badkamer is betegeld en beschikt over een inloopdouche met wastafel, spiegel, en handdoekradiator.


Badkamer
De badkamer is betegeld en beschikt over een inloopdouche met wastafel, spiegel, en handdoekradiator.

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2024
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
42 m²
Volume
110 m³
Status
Under option
Price
€ 1.030,-
Info