Postjesweg 163-D

1062 JN Amsterdam

De verhuur van het project Caritas is gestart, de bouw is in volle gang en de oplevering wordt begin 2024 verwacht. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een gloednieuw appartement.

Ben je geïnteresseerd en wil jij je inschrijven voor een fantastisch appartement?
Neem dan een kijkje op de projectwebsite HureninCaritas.nl !

The rental of the Caritas project has started, construction is underway and completion is expected in early 2024. This means you will soon be able to enjoy a brand new apartment.

Are you interested and would you like to register for a fantastic apartment?
Then take a look at the project website HureninCaritas.nl !

Een 2-kamerappartement zoals een appartement met twee kamers hoort te zijn. Kom binnen via de centrale gang van waaruit je alle kamers in de woning kunt bereiken. We beginnen in de woonkamer met een open keuken. Dankzij de afmetingen heeft de keuken hier echt een eigen plekje in de hoek van de kamer.
We lopen terug de gang in met toegang tot de badkamer, toilet én de slaapkamer. Een slaapkamer met ruimte voor een riant tweepersoonsbed en één of meerdere meubels waaronder grote kasten voor kleding en andere spullen.

Keuken
Ben jij een keukenprins(es)? In de keuken, voorzien van inbouwapparatuur, kun jij je helemaal uitleven. De keuken beschikt over een inductie kookplaat, ingebouwde vaatwasser, koel-vriescombinatie, afzuigkap, combi-oven met magnetronfunctie en een composiet aanrechtblad in de kleur grijs.


Badkamer
De badkamer is betegeld en beschikt over een inloopdouche met wastafel, spiegel, en handdoekradiator.
Overig
In de woning is een handige berging (met wasmachine aansluiting) aanwezig voor apparaten die je liever niet in het zicht hebt staan.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
46 m²
Inhoud
120 m³
Status
verhuurd
Prijs
€ 1.050,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op