12+

Willem Parelstraat 119

1018 KZ Amsterdam

Open huis vrijdag 18 maart in model woon-werk woning Willem Parelstraat 119!
Nu in verhuur, woning met bedrijfsruimte, onderdeel van nieuwbouwproject Oostenburg! Interesse? Inschrijven kan op de projectwebsite Hurenopoostenburg. Hier kun je je ook aanmelden voor het open huis op 23 februari.

Ben jij ondernemer en droom je al jaren van jouw eigen plekje aan huis? In gebouw de Flora en de Parel vind je op de begane grond dé plek om wonen en werken op een geweldige manier te combineren.

De oppervlakteverdeling qua wonen/werken is ongeveer fifty-fifty. Groot? Nee. Perfect voor wat jij zoekt? Ja. Jij gaat hier je droom verwezenlijken en waarom zou je dan beginnen in een gigantisch pand? Deze bijzondere plek is perfect voorbereid op jouw komst: woon- en werkgedeelte liggen naast elkaar en zijn met een tussendeur verbonden, ze hebben aparte entrées, elk een eigen huisnummer én meterkast (handig voor je belastingaangifte!) en we hebben het hier over een zogenoemde ‘zichtlocatie’. Als kers op de taart vind je bovenop De Parel twee mooi ingerichte dakterrassen. Voor als je even een break nodig hebt op je drukke werkdag, of om de dag relaxed af te sluiten samen met je buren. Ideaal!

De Willem Parelstraat 119 is zo'n woon-werkwoning en is gelegen op de begane grond van gebouw de Flora. De woning heeft een oppervlakte van ca. 78 m2 met een woonkamer met toegang tot jouw eigen terras. Wat een heerlijke plek om te genieten van de eerste zonnestralen in de lente! Natuurlijk ben je door de tussendeur ook vanuit jouw werkruimte verbonden met het terras en de woning.

In de woonkamer bevindt zich de luxe keuken in parallelopstelling, voorzien van zwart composietstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur bestaande uit een koelvriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat, wandschouwkap en vaatwasser. Er is één slaapkamer en een badkamer die voorzien is van een fijne inloopdouche met glazen douchescherm en wastafel. Het toilet is apart én je vind in dit type een tweetal kleine bergingen voorzien van opstelplaats voor wasmachine, droger en WPU en WTW unit.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne woningen met werkruimte, kan dat via de projectwebsite Hurenopoostenburg.nl . Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Ga je mee on the move op Oostenburg? Schrijf je dan nu in of neem contact op met de makelaar!

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
78 m²
Volume
235 m³
Status
rentinuse
Price
€ 1.600,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Get in touch with us