40+

Schriekse Heihoek 200

5351 SH Berghem

VRIJSTAAND WONEN!

Ligging
BergseHeihoek in Berghem (gemeente Oss) is een ruim opgezette wijk met overwegend vrijstaande woningen. De wijk ligt op steenworp afstand van natuurgebied Herperduin en grenst aan de uitvalswegen A50 en A59. Daardoor biedt de wijk de unieke combinatie van wonen in het groen en een ideale bereikbaarheid. Ook binnen de wijk is veel ruimte gereserveerd voor groene bermen en bomen, die afgewisseld worden met parkeerplaatsen.
BergseHeihoek grenst aan de jonge wijk de Piekenhoef met voorzieningen als de Horizonschool Zuiderlicht en een sportzaal.

Deze vrijstaande starterswoning heeft een eigentijdse vormgeving en is onder architectuur ontworpen. De woning is gelegen op een perceel van 156 m² en heeft een inhoud van ca. 302 m³. De gehele woning (m.u.v. de voordeur) is voorzien van rolluiken.

U komt de woning binnen in de hal. Hier vindt u de toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, bergruimte met opstelling HR cv-installatie, mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasmachine, meterkast en trapopgang. Via een deur is de woonkamer te bereiken. Hier vindt u de keuken- en woonruimte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Via de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Hier vindt u de overloop met dakkapel twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, inloopdouche en een vrijhangend toilet. Er is een dakkapel met rolluik geplaatst bij de badkamer voor extra ruimte.

Vanuit een van de slaapkamers is middels een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar.

- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.
- In de koopovereenkomst zullen de volgende NVM-clausules opgenomen worden: asbestclausule, ouderdomsclausule en uitsluitingsclausule.

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
Existing construction
Year of construction
2010
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
78 m²
External storage space
5 m²
Volume
302 m³

Meubels huren?

Huur een compleet nieuw interieur en betaal maandelijks. All inclusive service.

Status
Available
Asking price
€ 325.000,-
Info
download brochure