24+

Schriekse Heihoek 303

5351 SH Berghem

VRIJSTAAND WONEN!

Ligging
BergseHeihoek in Berghem (gemeente Oss) is een ruim opgezette wijk met overwegend vrijstaande woningen. De wijk ligt op steenworp afstand van natuurgebied Herperduin en grenst aan de uitvalswegen A50 en A59. Daardoor biedt de wijk de unieke combinatie van wonen in het groen en een ideale bereikbaarheid. Ook binnen de wijk is veel ruimte gereserveerd voor groene bermen en bomen, die afgewisseld worden met parkeerplaatsen.
BergseHeihoek grenst aan de jonge wijk de Piekenhoef met voorzieningen als de Horizonschool Zuiderlicht en een sportzaal.

Woning;

Deze vrijstaande woning heeft een eigentijdse vormgeving en is onder architectuur ontworpen. De woning is gelegen op een perceel van ca. 156 m2 en heeft een inhoud van ca. 372 m3. Tevens is de woning voorzien van 7 zonnepanelen en een airco op één van de slaapkamers

U komt de woning binnen in de hal. Hier vindt u de toiletruimte, bergruimte met opstelling HR cv-installatie, mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasmachine, meterkast en trapopgang. Via een deur is de woonkamer te bereiken. Hier vindt u de keuken- en woonruimte. De woonruimte is ruim en heeft een grote raampartij naar de tuin. De keuken is voorzien van een Combi-magnetron, een vaatwasser, een kookplaat, een koelvriescombinatie en een afzuigkap.

Via de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Hier vindt u de overloop, twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel een douche en een zwevend toilet. Tevens kunt u via één van de slaapkamers de bergzolder bereiken. Tevens is de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een airco. De gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer.


- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
372 m³