41+

Willandstraat 267

5351 PK Berghem

U bent van harte welkom op een open huis! Wij willen u vriendelijk vragen om u van tevoren aan te melden. Dit kan middels een email naar ons algemene emailadres of via het contactformulier van Funda. U ontvangt dan tijdig aanvullende informatie inzake de biedingsprocedure.
Dinsdag 30 april van 16.30 – 17.30 uur
Donderdag 2 mei van 16.30 – 17.30 uur

VRIJSTAAND WONEN!

Ligging
BergseHeihoek in Berghem (gemeente Oss) is een ruim opgezette wijk met overwegend vrijstaande woningen. De wijk ligt op steenworp afstand van natuurgebied Herperduin en grenst aan de uitvalswegen A50 en A59. Daardoor biedt de wijk de unieke combinatie van wonen in het groen en een ideale bereikbaarheid. Ook binnen de wijk is veel ruimte gereserveerd voor groene bermen en bomen, die afgewisseld worden met parkeerplaatsen.
BergseHeihoek grenst aan de jonge wijk de Piekenhoef met voorzieningen als de Horizonschool Zuiderlicht en een sportzaal.

U komt de woning binnen in de hal. Hier vindt u de toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, bergruimte met opstelling HR cv-installatie, mechanische ventilatie en aansluitingen voor de wasmachine, meterkast en trapopgang. Via een deur is de woonkamer te bereiken. Hier vindt u de keuken- en woonruimte. De woonruimte heeft een meerdere raampartijen naar de tuin. De keuken is van alle gemakken voorzien.

Via de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Hier vindt u de overloop met twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en een toilet.

Vanuit een van de slaapkamers is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.
Hoofdslaapkamer voorzien van airco.

Algemeen:
- Energielabel A.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
81 m²
kavelgrootte
156 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
302 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 350.000,-

Bieden op deze woning is niet meer mogelijk.

Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op