St Franciscusweg 0-ong

5684 LZ Best

Hoewel deze acht twee-onder-een-kapwoningen van het type D duidelijk familie van elkaar zijn, vormt elk tweetal een uniek duo. Onder meer door verschillen in geveldetails en de variaties in gevelstenen. Welke woning je ook kiest: je profiteert optimaal van het omliggende groen door de grote raampartijen en de franse balkons aan de voorzijde. Andere pluspunten zijn de aangebouwde geïsoleerde berging met eigen achteringang en de oprit met plek voor twee auto’s. De aangebouwde ruime berging biedt de mogelijkheid om een extra leefruimte te realiseren.

Met een gemiddelde gebruiksoppervlakte van ruim 164 m2 zijn dit stuk voor stuk ruime gezinswoningen - sommige nog wat ruimer dan andere. De woningen van het type D1 hebben een erker aan de voorzijde, wat zorgt voor een grotere begane grond en je het buitenleven ook binnen optimaal ervaart. De woningen met dwarskap van het type D2 hebben op hun beurt meer ruimte op zolder.

De woningen worden uitgevoerd als BENG woning en hebben de mogelijkheid om te upgraden naar een energieneutrale of nul-op-de-meter-woning.

Wil je wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt? Kijk dan op de projectwebsite Hoven.Aarslesche.Erven . nl

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
newbuild
Year of construction
2024
Surfaces and capacity
Living area
170 m²
External storage space
15 m²
Volume
717 m³
Status
Sold subject to change
Price
€ 644.000,-
Info