St Franciscusweg 0-ong

5684 LZ Best

De vergunning is verleend en al ruim 70% van de woningen is inmiddels verkocht. De bouwwerkzaamheden zullen starten in het eerste kwartaal van 2024. Wil jij ook wonen in dit bijzondere woongebied, kijk dan snel voor de nog beschikbare woningen!

Deze drie vrijstaande woningen van het type F liggen op de mooiste plekjes in de Hoven. Door de fraaie erker beleef je het weelderige groen aan de voorzijde van de woning ook binnen optimaal. De brede beukmaat van 6,3 meter en de diepte van de woning zorgen voor een royale gebruikersoppervlakte van ongeveer 176 m2. De aangebouwde geïsoleerde berging heeft een eigen achteringang en biedt de mogelijkheid om een extra leefruimte te realiseren. Parkeren kan op de eigen oprit met plek voor twee auto’s.

Van alle ruimte geniet je behalve in de living op de begane grond ook op de eerste verdieping. Naast de hoofdslaapkamer, met uitzicht op de achtertuin, vind je hier nog twee ruime slaapkamers. Beide met dubbele deuren en Frans balkon. Een grote badkamer met ruimte voor een ligbad, inloopdouche, (optionele) dubbele wastafel en een aparte toiletruimte maken deze verdieping compleet.

De woningen worden uitgevoerd als BENG woning en hebben de mogelijkheid om te upgraden naar een energieneutrale of nul-op-de-meter-woning.

Wil je wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt? Kijk dan op de projectwebsite Hoven.Aarslesche.Erven . nl

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
176 m²
Externe bergruimte
15 m²
Inhoud
745 m³
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 719.000,-
Info
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op