St Franciscusweg 0-ong

perceelnummer. 21
5684 LZ Best

Deze twee hoekwoningen van het type C, aan het begin en einde van de straat, vallen onder meer op door hun statige dwarskap waardoor de woning extra groot is. Een van deze woningen (bouwnummer 21) heeft een eigen aangebouwde geïsoleerde berging plus oprit voor een auto, de andere woning (bouwnummer 31) heeft een oprit
met plek voor twee auto’s. Net zo breed, maar iets dieper dan de woningtypen A en B, zijn deze hoekwoningen met een gebruiksoppervlakte van 123 m2 een tikje ruimer. Kortom: de ideale woning voor het gezin dat net wat meer ruimte wenst.

Ook de drie slaapkamers maken dit tot de ideale gezinswoning. De zolderruimte, toegankelijk via een vaste trap, biedt genoeg plek om te werken of in te richten als hobbyruimte. Zit je vroeg of laat om ruimte verlegen? Dan kun je deze altijd nog omtoveren tot vierde slaapkamer.

De woningen worden uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning. Dit betekent dat je in principe helemaal geen energielasten meer hebt!

Wil je wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt? Kijk dan op de projectwebsite Hoven.Aarslesche.Erven . nl

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
123 m²
Externe bergruimte
15 m²
Inhoud
533 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
€ 485.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op