St Franciscusweg 0-ong

5684 LZ Best

In het hart van de Hoven liggen vijf tussen en vier hoekwoningen van het type B. Deze woningen zijn verdeeld over een bouwblokje van drie en twee blokjes van vier woningen. Twee hoekwoningen van het type C markeren het begin en einde van de straat. Al deze woningen hebben een rustieke uitstraling, onder meer door het gebruik van
verschillende kleuren baksteen, met opvallende stroken verticaal metselwerk, en de houten gevelelementen. De hoekwoningen hebben bovendien een oprit met parkeergelegenheid voor twee auto’s. Een woning (bouwnummer 27) onderscheidt zich door een esthetisch hoekelement welke dient als penthouse voor vogels, vleermuizen en bijen.

Door de gebruiksoppervlakte van ongeveer 114 m2 en de drie slaapkamers zijn dit ideale gezinswoningen. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en is gebouwd als leefruimte, waardoor je deze naar wens kunt benutten als hobby- of werkruimte of voor het realiseren van een vierde slaapkamer.

De woningen worden uitgevoerd als nul-op-de-meter-woning. Dit betekent dat je in principe helemaal geen energielasten meer hebt!

Wil je wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt? Kijk dan op de projectwebsite Hoven.Aarslesche.Erven . nl

Build
Object type
Woonhuis
New / existing
newbuild
Year of construction
2024
Roof type
Zadeldak
Surfaces and capacity
Living area
114 m²
External storage space
5 m²
Volume
429 m³
Status
Sold subject to change
Price
€ 445.000,-
Info