St Franciscusweg 0-ong

5684 LZ Best

De vergunning is verleend en al ruim 70% van de woningen is inmiddels verkocht. De bouwwerkzaamheden zullen starten in het eerste kwartaal van 2024. Wil jij ook wonen in dit bijzondere woongebied, kijk dan snel voor de nog beschikbare woningen!

Hoewel deze acht twee-onder-een-kapwoningen van het type D duidelijk familie van elkaar zijn, vormt elk tweetal een uniek duo. Onder meer door verschillen in geveldetails en de variaties in gevelstenen. Welke woning je ook kiest: je profiteert optimaal van het omliggende groen door de grote raampartijen en de franse balkons aan de voorzijde. Andere pluspunten zijn de aangebouwde geïsoleerde berging met eigen achteringang en de oprit met plek voor twee auto’s. De aangebouwde ruime berging biedt de mogelijkheid om een extra leefruimte te realiseren.

Met een gemiddelde gebruiksoppervlakte van ruim 164 m2 zijn dit stuk voor stuk ruime gezinswoningen - sommige nog wat ruimer dan andere. De woningen van het type D1 hebben een erker aan de voorzijde, wat zorgt voor een grotere begane grond en je het buitenleven ook binnen optimaal ervaart. De woningen met dwarskap van het type D2 hebben op hun beurt meer ruimte op zolder.

De woningen worden uitgevoerd als BENG woning en hebben de mogelijkheid om te upgraden naar een energieneutrale of nul-op-de-meter-woning.

Wil je wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt? Kijk dan op de projectwebsite Hoven.Aarslesche.Erven . nl

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
170 m²
Externe bergruimte
15 m²
Inhoud
717 m³
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 595.500,-
Info
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op