St Franciscusweg 0-ong

5684 LZ Best

De vergunning is verleend en al ruim 70% van de woningen is inmiddels verkocht. De bouwwerkzaamheden zullen starten in het eerste kwartaal van 2024. Wil jij ook wonen in dit bijzondere woongebied, kijk dan snel voor de nog beschikbare woningen!

Deze vier twee-onder-een-kapwoningen komen in een tweetal verschillende varianten, die gecombineerd twee bijzondere duo’s vormen. Elk uitkijkend op de groenstrook aan de voorzijde - door de grote raampartij van de erker of door de drie gescheiden hoge ramen. De Franse balkons op de eerste verdieping laten je hier eveneens optimaal genieten van het groene uitzicht. Met een gemiddelde gebruiksoppervlakte van circa 156 m2 heb je hier als gezin alle ruimte om te leven zoals jij dat wilt.

Naast een eigen oprit met plek voor twee auto’s, hebben alle tweekappers ook een aangebouwde geïsoleerde berging met eigen achteringang, die de mogelijkheid biedt om een extra leefruimte te realiseren. De woningen worden uitgevoerd als BENGwoning en hebben de mogelijkheid om te upgraden naar een energieneutrale of nul-op-de-meter-woning.

Wil je wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt? Kijk dan op de projectwebsite Hoven.Aarslesche.Erven . nl

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
154 m²
Externe bergruimte
15 m²
Inhoud
651 m³
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 603.000,-
Info
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op