20+

Anton Philipslaan 136

5616 TX Eindhoven

Hartje Eindhoven
Je leeft in de stad. Je woont in Hartje Eindhoven. Daar vlak naast het Philips Stadion, is een complete wijk met een grote diversiteit aan woningen.

Hartje Rome/Kaapstad
Hartje Rome ben je door de vele ramen altijd deelgenoot van het leven op straat. Gewoon vanuit je lievelingsfauteuil. Als een groot levend schilderij kijk je erop uit. Het is er genieten van het leven. Met zijn tweeën, maar ook als je alleen bent. Buiten is altijd wat te doen. Binnen heb je alle rust en ruimte voor jezelf.

In Hartje Rome is elke hoek weer anders. Sommige appartementen hebben ramen van boven naar beneden, van links naar recht. Zelfs om de hoek. Sommige kijken ook uit op de binnentuin. En één heeft het genot van een serre. Maar waar je ook zit, Hartje Rome geniet je tot diep in het najaar van mooi weer. Lekker beschut op je inpandige balkon, of uit de wind op je terras.

Indeling
U komt binnen via de hal waaraan de slaapkamer, de badkamer, de toiletruimte en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
De woonkamer heeft een praktische indeling. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. De woonkamer staat tevens in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe open keuken is geplaatst in hoek-wandopstelling en beschikt over alle benodigde apparatuur. Zo is er een keramische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een combi-magnetron. Tevens is er voldoende kastruimte.

Slaapkamer
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de masterbedroom. Deze kamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast.

Badkamer
De badkamer beschikt over een praktische indeling en is voorzien van een inloopdouche met glazen douchewand, een ligbad en een wastafel.

Toilet
Er is tevens een separate toiletruimte aanwezig.

Berging/wasruimte
Achter de keuken bevindt zich de inpandige berging. In deze bergruimte is de WKO-installatie gesitueerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte de witgoedaansluiting.

Balkon
Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken.

Bijzonderheden:
- Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage en over een berging in de kelder.
- De servicekosten voor het appartement en parkeerplaats bedragen ca. € 141,22 per maand.
- Het appartement wordt verwarmd door een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag). Voor de verwarming betaalt u een maandelijks, naast de servicekosten, een voorschot ter hoogte van € 115,-;
- De verkoper verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders;
- De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;
- Bij deze verkoop geldt een vaste projectnotaris;
- Bij aankoop van de woning dient een waarborgsom of bankgarantie te worden afgegeven.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
67 m²
Externe bergruimte
10 m²
Inhoud
244 m³