4+

de Jonghlaan 1-A

5616 LB Eindhoven

Het is eindelijk zover. De verkoop van Groot Hartje is gestart. Vanaf nu is het mogelijk om je voorkeuren aan te geven voor één van de 59 appartementen of 4 unieke stadswoningen die in het plan Groot Hartje worden verkocht.

De brochure, plattegronden en prijzen vind je op de projectwebsite van Groot Hartje.
Via de projectwebsite zijn tevens alle overige verkoopstukken te bekijken.

Als je interesse hebt in de aankoop van een appartement of stadswoning, dan kun je vanaf nu via de projectwebsite www.groothartje.nl inloggen via je eigen account. Vul de vragenlijsten in en geef je voorkeuren aan voor een appartement of stadswoning van je dromen.

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft. Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Naast de huidige 16 wooncomplexen wordt 'Hartje' verder uitgebreid.

de Jonghlaan 1A

Kom binnen en laat je verrassen door het licht en de ruimte. Deze stadswoning heeft op de begane grond aan de voorzijde een buitenruimte, een slaapkamer, een badkamer en een bergruimte. Op de 1e verdieping is de woonkamer met keuken gesitueerd en een inpandige berging. Verdieping 2 is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer en een bergkast.

Vragen? Neem dan contact met ons op!

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
141 m²
Inhoud
423 m³
Status
Verkocht onder voorbehoud
Prijs
€ 560.000,-
Info
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op