31+

de Koppele 607

5632 LS Eindhoven

Aangeboden een geheel gemoderniseerd, ruim en instap klaar 3-kamer hoek appartement welke is gelegen op de 1e etage van appartementencomplex “De Koppele IV” te Eindhoven.
Dit fraaie appartement is zeer recentelijk voorzien van een lucht-lucht warmtepomp, voor zowel koelen als verwarmen, en spouwmuurisolatie voor extra woongenot.
Om dit woongenot nog verder te vergroten beschikt het appartement over een moderne keuken met inbouw-apparatuur, luxe vernieuwde badkamer, sanitair ruimte en tevens een balkon over de gehele breedte van het appartement. De riante woonkamer van 39m2 heeft veel lichtinval. Naast de 2 al bestaande en ruime slaapkamers is indien gewenst met een kleine ingreep een 3e slaapkamer te creëren in dit voormalige 4-kamer appartement.
Afgelopen jaar is het straatbeeld geheel gemoderniseerd waarbij als gepland de groenstroken komend voorjaar verder worden ingericht. Bovendien is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het goed verlichte gebouw aanwezig.

Ligging:
Het appartement is centraal gelegen direct nabij diverse voorzieningen zoals: winkels, scholen, openbaar groen, sportcomplex, Catharina Ziekenhuis, Winkelcentrum Woensel en het centrum van Eindhoven binnen fietsafstand.
Meerdere buslijnen stoppen binnen loopafstand, tevens gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A2, A50 en A58.

BEGANE GROND:

Centrale entree:
De nette centrale entreehal met schuifdeur is voorzien van bellentableau met intercom/beeld installatie. Hier bevinden zich ook de brievenbussen en de afsluitbare schuifdeur naar de ontvangsthal. In deze ruime ontvangsthal bevinden zich de liften en trapopgang naar de verschillende verdiepingen. Vanuit deze centrale hal heeft u via een afsluitbare deur tevens toegang tot de ruimte waar de eigen afsluitbare berging zich bevindt.

Berging:
De berging is op de begane grond gesitueerd en is voorzien van eigen verlichting. De berging biedt voldoende ruimte om 1 of 2 fietsen te plaatsen en is verder voorzien van afsluitbare kasten en aflegplanken.

1e verdieping:
Het appartement ligt op de eerste etage, makkelijk te bereiken per trap of lift. Naast het appartement bevindt zich een eigen afsluitbare meterkast met 5 groepen en kleine opbergruimte.

APPARTEMENT:

Entree:
Middels de voordeur heeft u toegang tot een ontvangsthal met kapstok. Via de tussendeur bereikt u de ruime centrale hal die toegang biedt tot de andere vertrekken van de woning. Hier vind u tevens de intercominstallatie met kleuren beeldscherm. De ontvangsthal en centrale hal zijn voorzien van een moderne en lichte laminaatvloer die doorgelegd is in de hele woning met uitzondering van de keuken en natte ruimtes.

Keuken:
Vanuit de centrale hal komt u bij de moderne keuken uit eind 2016. De keuken is voorzien van vele inbouwapparatuur zoals combi-oven magnetron, vaatwasser, 5-pits kookplaat met afzuigkap en een ruime rvs spoelbak en kraan. Er is voldoende opbergruimte in de bovenkasten, laden en kasten. Tevens een modern werkblad met voldoende werkruimte. De keuken heeft een groot raam met veel lichtinval. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een apart gesitueerde bijkeuken.

Bijkeuken:
De bergruimte is erg praktisch ingericht en voorzien van aansluiting voor was-droog apparatuur, elektra punten en herbergt riante opslag- en provisieruimte. Er is directe lichtinval vanuit het eigen raam.

Woonkamer:
Deze heerlijk ruime en lichte doorzon woonkamer gelegen over de volle diepte van het appartement heeft grote raampartijen met aan beide zijde prettige lichtinval en uitzicht over de omgeving. In de woonkamer bevindt zich een deur naar het ruime balkon op het westen.
Aan deze zijde is tevens de warmte pomp gesitueerd voor een aangenaam klimaat zowel in de zomer als winter.

Balkon:
Het fijne balkon is gelegen op het westen en over de gehele breedte van het appartement aanwezig. Het balkon biedt veel ruimte voor diverse zitjes, en geeft met voldoende privacy een gezellig weids zicht over de omgeving. Zowel vanuit de woonkamer als de ouderslaapkamer is het balkon toegankelijk.

Slaapkamers:
Beide slaapkamers zijn ruim en voorzien van dezelfde lichte laminaatvloer alsmede een prettige lichtinval. De ouderslaapkamer biedt bovendien als genoemd middels een deur toegang tot het ruime balkon.

Toiletruimte:
Het aparte, vernieuwde toilet is modern betegeld en voorzien van een hangend closet en natuurstenen fonteintje alsmede een verlaagd plafond met ingebouwde lichtspot.

Badkamer:
De luxe en modern vernieuwde badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een royale wastafelmeubel, ruime inloopdouche, spiegelkast met separate verlichting en stopcontact, design radiator en stucwerk plafond met ingebouwde lichtspots.


Kenmerken:
- Het betreft een instap klaar, zeer ruim en licht appartement welke in 2016/2017 volledig is gerenoveerd en gemoderniseerd;
- Het appartement is in 2016 voorzien van nieuwe vloeren, nieuwe keuken en nieuw sanitair. In 2017 is de badkamer compleet vernieuwd;
- Het appartement is in 2021 voorzien van een hoogwaardige (Daikin) lucht-lucht warmtepomp (airco);
- Het appartement is 2020 geheel voorzien van spouwmuurisolatie;
- Het appartement is grotendeels voorzien van isolerende beglazing en extra ondervloer isolatie (10mm);
- Mede door de genomen maatregelen is het appartement op een efficiënte manier te verwarmen en koelen;
- Het appartement biedt zeer gunstige ligging nabij vele voorzieningen en uitvalswegen;
- Praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine, wasdroger en veel opbergruimte;
- Groot balkon op het westen voorzien van buitenverlichting;
- Het appartement maakt gebruik van blokverwarming;
- VVE kosten bedragen € 157,- + € 99,- voorschot stookkosten;
- Het complex wordt beheerd door een gezonde en actieve VvE.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Build
Object type
Appartement
New / existing
Existing construction
Year of construction
1969
Roof type
Plat dak
Surfaces and capacity
Living area
88 m²
External storage space
5 m²
Volume
282 m³
Status
sold
Asking price
€ 292.500,-
Info
watch video